06 augusti 2011

Den där om sommaren

Jag sitter i köket och är sömnig i ögonen när Stolte mannen kommer in med tomater från balkongen. De smakar vattnigt och inte alls barndom och vi båda blir besvikna. Vi somnade klockan tre igår, efter att ha firat in vår semester igår, med bland annat Egon och hennes kille. Utanför fönstret börjar ett träd bli gult och tappa sina löv och jag säger att det är en sorglig syn på sin första semesterdag. Stolte mannen räddar genom att säga att det faktiskt inte regnat på tre veckor.

Berättar om honom för att en av mina favoritbloggorskor också är gravid. Ska ha barn tio dagar innan vi ska.

Sen går jag och packar. Regnkläder. Stövlar. Paraply. Bikini. Sommarklänning. Och min nyinköpta bok All my friends are superheroes, den kommer antagligen läsas ut innan vi hinner ner till Göteborg. Jag gäspar och gnäller över att jag bara fått sova fem timmar och säger att jag ska ha kudde i bilen och sova den delen till Göteborg som jag inte läser bok.

Folk, nu börjar semestern. Sommarn är inte slut, länge leve sommarn!

6 kommentarer:

Tears and Pearls sa...

Får gratta er så mycket till det kommande barnet! :)

Anonym sa...

WOHOO!

/P

Ellinor sa...

Grattis!

menvisst sa...

Länge leve sommaren!

Maggan sa...

Grattis!!!! Jag hade flera inlägg att läsa och läste detta först och blev helt stirrig och fick läsa de andra inläggen jättefort! :D Det ska bli jättekul att få läsa mer om din tid som gravid och sedan om er bebis! Grattis igen!!!

Maggan sa...

Alltså, jag hade läst inläggen från de senaste dagarna men nu upptäckte jag alla inläggen! Tjoho, vad kul att du skrivit hela tiden! Eller, "kul" är ju fel ord, för du har ju skrivit om jobbiga saker också, men TACK för att du delar med dig av allt.