04 februari 2012

Den där om en perfekt dag

17. Berätta om hur en perfekt dag ser ut för dig.

Det är mitten av augusti och eftersom detta är hittepå så var det val i juni och häpp! så är ordningen återställd och vi har en röd regering. Fridde är statsminister för det har gått apgött för Miljöpartiet eftersom alla fattat grejen, eller eftersom detta är hittepå varför inte göra så att Anna Lindh aldrig blev mördad och hon får samregera med Fridolin.

Det är fint väder och det jag har svettats hela natten, så där som jag älskar. Fimpen har sovit i sin egen säng, så där som han gör nu för tiden. Han har till och med sovit hela natten (men det är inget ovanligt, kom jag på nu). Stolte mannen ligger och sover bredvid mig och jag tittar på klockan och den är tio. Jag säger tjohopp! och så går vi upp och sätter oss på våra cyklar och cyklar ner till Vinterviken, där alla våra kompisar väntar på oss med brie och vin, som i värsta Billgrenbloggen. Fast man vill nog inte ha brie och vin i sommarhettan så vi byter ut det mot öl som ligger i vattnet vid bryggan. Och vattnet är kallt bara precis där, i resten av havet är det varmt så man kan bada. Och brie gillar jag inte jättemycket så vi byter till frukt en masse. Många sådana där citronplommon som jag hittade på ICA Liljeholmen en gång och sen inte hittat igen.

Min bästa kompis Karin och hennes kille är också med, för de har flyttat till Stockholm.

Vi ligger och jäster hela dagen och jag får läsa en jättebra bok, samtidigt som jag hänger med alla mina kompisar och min man och min son. Jag är brun och har en solhatt och är smal och inga bristningar på magen från graviditet alls. Det är lite gäspig stämning och ingen spelar kubb alls, för det är tråkigt, men kanske boule? Jag och Stolte mannen smiter iväg och har sexy time i vattnet, men det är det ingen som märker.

På kvällen äter vi middag hos mina föräldrar som bor kvar i Skåne, men helt plötsligt är Skåne jättenära Stockholm, man kan gå dit med barnvagnen och Fimpen har äntligen lärt sig att le och ler ler ler. Han säger till och med mamma jag älskar dig! för det är några av få ord han lärt sig. Jag skiter i om han menar det, det är ändå fint att höra.

När vi ätit middag så lämnar vi Fimpen hos mamma och pappa och alla möts upp igen. Vi dricker vin och äter brie (jaså, nu passar det?) och solen går aldrig ner. Alla blir salongsberusade och jag fnissar med alla. Sen går vi ut och klubbar hela natten och nu har solen gått ner, så att den kan gå upp igen innan vi går hem. Vi snubblar hemåt och Fimpen är kvar hos mina föräldrar så att jag och Stolte mannen kan få sova länge dagen efter.

4 kommentarer:

Limpy sa...

Mycket bra!

Limpy sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
bubbelbubbel sa...

:) Låter perfekt. Låt oss göra det till sommaren vettja!

Lisa sa...

Låter helt klart som den perfekta dagen! Blir också sjukt sugen på sommar nu. Och öl. Mmm.