21 februari 2012

Den där om träning

Jag fick en okej till träningstämpel av barnmorskan, får dock inte göra sit ups, eller träna för hårt i början. Känner därför att Linnéas utmaning blir för tuff och hoppar istället på Kom ut ikvälls. Som ni ser på bilden så är min mage en degklump, det blir liksom en muffinstopp där mina pantalonger tar slut.

Jag slutade träna i somras, då jag fick förbud av läkaren på grund av för högt blodtryck i kombo med graviliteten. Det är alltså en jävla massa månader som ska tränas ikapp. Jag är så där i börjanpepp som man är innan man börjat träna. Har även fått med mig Stolte mannen, som är skitdålig på att träna. Behöver ha någon att vinna över.

Behöver hjälp! Den här listan behöver fyllas på med springlåtar, eftersom jag ska börja springa igen också. Vill bli så där knasig som jag var för några år sedan, när jag kollade ut på morgonen och blev glad när det regnade för det innebar att det skulle bli tyngre i backarna. Ja, ni hör ju.

5 kommentarer:

Josefine sa...

Åh. Det vill jag också bli. Jag var ute VARJE dag. Pajjade knäna såklart. Kan ju vara smart att vila. Men de där superendorfinerna som exploderade i kroppen när man springer snabbt, långt och det bara känns lätt. Nästan oslagbart.

Alfva sa...

Men HEJ! Nu blir jag ju nästan lite sur att du inte kommenterat innan så jag hade hittat hit.

Otroligt nog är jag också galet superpepp på att börja träna, för jag har bestämt mig för att komma i min bästa form någonsin. Vilket inte är så svårt, men jag s k a komma i form konditionsmässigt och även skaffa lite muskler. Fast inte än, först ska jag bli av med influensaförkylningen som hängt med sen stenåldern känns det som. Sen så.

Lisa sa...

YES! Äntligen har jag hittat nån mer som använder ordet pantalonger! Min kille hade aldrig hört talas om det innan han hörde mig säga det, och skrattar varje gång jag tar ordet i min mun.

Skönt att du har fått okej att börja träna och ligga igen, hurra för snippan liksom!
Jag önskar min förkylning ville släppa lite så jag kan börja spinna igen, men det tycks vara långdraget det här..

msn00b sa...

Jag säger bara Tuplerövningar, de är guld efter kejsarsnitt. Under operationen dras ju de yttre raka magmusklerna åt sidan för att el kiddo skall kunna komma ut och tuplerövningar gör det lättare för dem att hitta tillbaka till ursprungspositionen :)

Den där Jenny sa...

pantalonger är så mycket roligare att säga än tajts.

och tupler - ska kolla upp!