12 februari 2012

Den där om vad jag inte kommer att sakna när jag slutar amma

När man är ute med sin son på stan och han bara

HUNGRIG! NU!!!

och man har glömt flaskan hemma och måste ta av tre lager kläder och hitta lugn vrå. Så smaskar han till tre gånger och bröstet bara

MAT! GE HONOM MAT!!!

Så ångrar sig ungen. Han var inte alls hungrig. Då har han liksom satt igång bröstet och det sprutar hejvilt över Fimpenansikte, min tröja, människor i närheten. Sen får man gå och skämmas med våt tröja.

9 kommentarer:

Johanna sa...

Hehe, det låter oerhört smidigt, det där.

Lala sa...

Hahaha!!!! Precis så är det!!:) sätt inte igång mjölken om du inte ska äta lixom! Shit vad det sprutar!;)

Lisa sa...

Haha jag skrattade rakt ur när jag såg bilden. Lustigt det där att hur mycket de än gormar och skriker så lyckas de alltid vara himla söta.

Jennie sa...

Du är sjukt mycket modigare än jag! Har fortfarande inte förlorat amma offentligt-oskulden. Kör mer på stilen trycka i ungen en massa mat, sen iväg fort som satan och veta att jag har ungefär tre timmar på mig att göra det jag ska, och sen fort hem igen. Kommer nog heller aldrig våga gå och fika och ha honom med mig, för han kan ju inte uppföra sig för fem öre och ska bara gorma och skrika.

Katta Kvack sa...

Åh. Jag är som Jennie här ovan. Har inte heller ammat offentligt ännu. Har aldrig problem med att folk gör det, men helt plötsligt har jag blivit mycket mycket blyg och bara vågar inte själv. Så jag sitter hemma och vägrar att gå ut. Mkt nyttigt beteende.

Zahra sa...

Gud så tjusig body han har! Uppenbarligen en smart unge :)

MW sa...

Så där gör K flera gånger varje kväll - mycket frustrerande. Jag önskar att jag kände mig bekvämare med att amma ute men jag vill inte göra andra obekväma. I ren panik, en halvtimme hemifrån med barnvagnen försökte jag amma på mkt kall parkbänk. Om det hjälpte? Svar nej. Om de små liven bara kunde bestämda sig

Den där Jenny sa...

Vi får träffas allihopa och sätta oss och amma offentligt tillsammans. Öva på det i grupp.

MW sa...

Amningsflashmob! :D