26 februari 2012

Den där om vuxenfredag

Vi har haft fredagsfeeling hela dagen, jag och en ledig Stolte mannen, gått hand i hand med barnvagn och köpt vin och ale och gubbwhiskey. Sparkat grus på gator och sniffat i luften. För trots att jag går hemma hela dagarna så känns det. Det är fredag.

På kvällen har vi Fimpen i ett hörn i soffan, han får vara med i vår kväll, men inte ta över den. Han är tyst för han sover och jag har lagt mina ben över Stolte mannens, har ett glas vin i handen och vi har precis sett en Woody Allen-film som jag höll på att somna av. På teve går Big Brother och tjejerna springer omkring i stingbodys och jag frågar varför ingen av dem har kjol. Stolte mannen ler mot mig, ett sånt där leende som säger hej lilla tant! och svarar att hon den där blonda nog faktiskt har en kjol.

Sen har de sex i huset, tjejen viskar snap it! och jag är så jävla glad att jag inte är tjugotre och singel. Jag hade inte haft någon som helst aning om vad jag skulle ha gjort om någon viskat snap it! till mig i sängen.

5 kommentarer:

emma sofie w sa...

jag är 25 och singel och har ingen aning om vad jag skulle göra om någon viskade snap it! till mig i sängen.

får nog hålla mig undan liggandet alltså.

Quercus sa...

Snap it? Någon måste komma med facit.

Den där Jenny sa...

Jag tycker att det låter som om det gör ont!

a sa...

jag har inte hört någon använda uttrycket, men kan tänka mig att det har med "strypa ålen" (hehe?) att göra. fast då skulle ju inte tjejen säga det, plus att det väl gäller analsex.

eventuellt kanske han höll på att komma och hon tyckte att han köra klämtricket på snoppen så att han kunde hålla på längre?

p1r sa...

Strypa ålen?? Ja nu blev ju allt glasklart