03 februari 2012

Den där om hej, verkligheten!

Jag trodde verkligen att jag skulle hinna med att göra saker samtidigt som jag var hemma och var föräldra"ledig". Det gör jag inte. Den där drömmen om att skriva en bok, oh, romantiska tanke, att i alla intervjuer berätta om när jag satt och skrev medan bebis sov, den händer inte. Och det där nyårslöftet om att duscha varje dag? Ehum.

Istället har jag som mål att göra en sak om dagen. För någon vecka sedan hann jag till exempel beskära min pelargon. I går dammsög jag köket. Om det ska gå i den här takten har jag hunnit dammsuga hela lägenheten tills på onsdag. Då är det nog dags att börja om igen.

7 kommentarer:

Katta Kvack sa...

Ja men PRECIS så. Jag hinner inte något alls. Det där med att duscha, eller ens klä på sig - dagarna då jag lodar runt i samma saker jag har sovit i... jag vill inte ens erkänna hur ofta det händer. Jag som också skulle skriva bok, baka en massa, lära mig laga mat och träna framför tv'n. Mhmm, precis sånt man hinner med liksom.

Den där Jenny sa...

Jag tänker att när jag får börja träna igen (får inte träna ännu pga kejsarsnittet) så kommer jag gå på lokal med bebis och träna med bebis som vikt, som jag sett på bild att de har på Sats. Och bebis kommer att älska det.

Jag vet att på riktigt kommer bebis skrika sig röd i ansiktet och jag kommer att få skämmas.

Limpy sa...

Och ändå, man ba *avundsjuk*.

Sofia sa...

"Ledig" var ordet. Hear hear.

Jennie sa...

De bästa dagarna är de när Julkorven får frukost i vår säng och somnar, så jag kan rulla därifrån och skynda mig in i duschen snabbt som attan. Om han dessutom fortsätter att sova så jag hinner äta frukost så är ju hela dagen made of win. Om vi sen inte kommer utanför dörren på hela dagen så känns det ju liksom som att jag valt det själv, eftersom jag ju faktiskt är fräsch och påklädd och skulle kunna gå ut om jag bara ville.

Jen sa...

Det kommer. Twinsen är två månader nu o jag hinner nog ganska mycket! Det bästa är nog att inte ha några krav på sig, då blir allt utöver tahandombarn en bonus.

motvalls sa...

Min kollega "Ja jag skrev ju ihop min avhandling när jag var mammaledig."

Själv hann jag läsa bloggar. Vissa dagar...

Å det där att träna med bebis som vikt funkade inte på cheetahn heller :-(