12 november 2006

Den där om katten

Det är onödigt att bryta gamla vanor. Därför var jag åter igen en katt när det var dags för maskerad. Plus att repliken "har du någonsin kysst en katt?" kom fint till användning: jag kunde ragga och sålla bort freaks samtidigt.

12 kommentarer:

trasselfia sa...

:)

du är bra jenny.

Linda sa...

Låter ju onekligen som ett bra knep :P
Firas Halloween i Mexico på det sätt som det firas i USA och Europa? För om jag inte är helt ute och cyklar, är väl Dia de los Muertos mycket mer djupgående och traditionellt än de kommersiella jippon som sker i oktober i USA och Europa? Men det kanske särskiljs?
Ursäkta alla frågor, men det slog mig att jag är nyfiken och inte vet :)

Jenny sa...

Linda: De är galna här, och gar verkligen in för att klä ut sig. Har aldrig varit i USA, sa jag vet inte riktigt hur det är där. Día de los Muertos är dock fortfarande den största helgdagen, men den firades pa torsdagen och Halloween pa helgen. Jag var dock pa ett ställe i Mexiko där Día... inte firades alls när de begav sig, tyvärr. Annars firas den dagen ofta pa kyrkogardar, där folk festar till det och ofta dricker sig berusade. En trevlig sed, tycker jag, känns som om folk far ett mer naturligt förhallande till döden pa det sättet!

mitt fyrverkeri sa...

Honom med lite socker på...

trasselfia sa...

jag lovar, jag ska säga till så fort du blir desperat & tillgjord.

än så länge är det helt lugnt.

Jenny sa...

Maza: Esteban (Steven) är en av mina bästa kompisar här, och 100% gay. Vilket är ganska sa bra, annars skulle vi slass om honom.

Trassel: Bra.

Anonym sa...

Låter bra! :) Bästa räddningen idag.

Anonym sa...

sprit ar fint

det ar aven katter

Antira sa...

het katt =)

eff sa...

Me-ow.

Anonym sa...

katt på hett plåttak

Jenny sa...

Så djävla het var jag faktiskt inte. Min kompis, som gick som Frida Kahlo, var hetare.