01 november 2006

Den där om ranchen

Vi sitter pa bussen pa väg till en fest trafiken galet normal, star stilla, Mexico City och jag blir uttrakad, saklart, och skickar ett sms fullt av desperation och herre Gud, han knullar mig sa bra. Och han ringer tillbaka och bjuder med mig till en ranch dagen därpa och blanda sex med lukten av häst och gammal avlagd adel, varför inte?

Han plockar upp mig med bilen, läderklädsel, gör vad du vill, tar av mig skorna och lägger upp fötterna pa instrumentbrädan och "du är orginell, vet du det?" och "ja". Och han har kostym, kommer direkt fran jobbet och allvarliga minen pa och herre Gud, han är sex.

Vi kommer fram och ranchen är stor har egen kyrka och tolv personer som jobbar där när vi är tio. Det är galet och det är galet att jag inte längre imponeras. Drar in lantluft genom mun och näsa och kan andas och varför i helvete bor jag i en av världens största städer, när jag kan fa det här?

Varmtvarmt pa dagen, men kalltkallt under stjärnhimmel. Och bord för förtio, sant där som man ser pa tv och film. Och sova tätttätt under sex filtar och ro pa sjön och rida pa hästar för flera tusen.

Och när vi vaknar pa söndagen, med ögon fästa in i varandras, sa säger han att han haller pa att falla för mig. Och jag ler mot honom och svarar "gör inte det."

6 kommentarer:

Anonym sa...

jag bhöver ta reda på vad jag skall plugga nästa termin
statsvetenskap, kreativt skrivande eller sociologi

Anonym sa...

Farligt att falla för dig va? =)

Anonym sa...

Aloha. Dina ord kryper omkring inuti mig när jag läser och jag har länkat till dig från min sida. Skrik om det inte är okej.

Chris sa...

du får inte stanna där säger jag. hör mig baby, jag är din mamma.

(jag är avundsjuk.)

trasselfia sa...

dónde estas?

Jenny sa...

Lina: var ska du plugga? STV är intressant, KS är förbannat kul, men inte så användbart, S är enbart kul och intressant. Jag hade nog gått på S.

M:a: snarare opraktiskt eftersom jag åker snart.

Fluru: Självklart! Och tack!

Christina: Har börjat fundera pa att åka till Thailand nästa höst. Kanske?

Trassel: Var bara en sväng pa stranden.