20 mars 2012

Den där om att jag kanske mer "pausar" än "slutar"

Jag tror att jag precis begick en dödssynd. Jag slutade läsa mitt i tvåan i Hungerspelsserien. För att jag tröttnade.

7 kommentarer:

Lisa sa...

Vad gjorde du sa du? Slu.. pausade mitt i allt det spännande? Det skulle jag aldrig ha klarat av.

Annika sa...

Oj. Hur lyckades du med det? Jag hade paus för sömn och sånt, men inte mer. Fast. Jag har ingen bebis att ta hand om heller. Kan tänka att sånt påverkar. Vill iaf hävda det, eftersom jag inte förstår hur du kan ha tröttnat. ;)

Den där Jenny sa...

SPOILER-ALARM, alla som inte läst!

Nä, men alltså när hon får veta att hon ska in på den jävla arenan igen. Då pallade jag inte med mer. Var helt säker på att det var hennes syrra de skulle slänga in.

Zahra sa...

Jag tröttnade också i tvåan.. Men läste på ändå.. Trean var outhärdlig.. Ettan var bra men sen blir det bara sämre & sämre :( Stämmer inte in i hyllningskören tyvärr. En svinbra ungdomsbok däremot är Cirkeln om du inte läst den :)

Malin sa...

Ettan är ju iaf jättebra :) Jag stannade efter den, ville inte riskera upplevelsen med att behöva läsa om en kärlekshistoria också.

Den där Jenny sa...

Cirkeln ligger i bokhyllan. Den kanske får stå på tur efter Bossypants, som jag läser nu.

Och ettan var absolut bra!

Annika sa...

Jo, nä, jag håller nog med, jag blev också ganska anti när jag läste det. Det krävs bara rätt mycket av en bok för att jag ska bli sur på den och lägga den i ett hörn för att sen ge bort till Myrorna vid tillfälle. Jag är för tålig och läser vidare hundra sidor eller så för att se om det ger sig...och då hann jag sugas in igen.