08 mars 2012

Den där om semesterplaner klockan fyra på morgonen

Hej folket,

min son vill fira mig på internationella kvinnodagen så länge det bara går och vi har därför varit vakna sedan klockan fyra. Men vet ni? Det gör inte så mycket (ljug), för han sitter själv och pratar med sin hand i sin babysitter och har inte skrikit en enda gång, fast att det nu gått nästan fyra timmar.

Jag har planerat vår sommarsemester. Stolte mannen har jobbat natt och är därför inte så medveten om våra planer. Jag planerar att vi flyger ner till Frankrike och bor här eller här (ett hus är finare och billigare än det andra, men har inte pool och då avlider man ju) en vecka, sen bilar vi vidare till Italien (ungefär som till Skåne från Stockholm, mas o menos) och bor här en vecka. Vad tror ni, va, va? Va? Tips? Ja? Tack!

7 kommentarer:

Jessica sa...

Jag har inga tips, jag hojtar bara "Go for it!" (och blir lite avundsjuk)

Miss Baglady sa...

amen jaa go for it, vikken underbar plan

Mela sa...

Men ja! Jag och Sofy pratade häromdan om ett mammabebiskollo, typ i april eller maj. Kanske förlägga det i Frankrike?!?

Barbafjant sa...

Åh, ser ju helfint ut! Men på det ena i Frankrike kan man "vakna till en kopp kaffe på balkongen" och det låter väl inte som din grej? Vakna på balkong skulle jag inte bli överaskad om du gjorde, men har för mig att du inte dricker kaffe?

Äh, har inget vettigt att skriva. Är mest lite avundsjuk (läs: mycket avundsjuk) på planerna. Själv har jag googlat "bondgård i skåne" men blir bara sur för att det som verkar billigt är dyrt. Misstänker att "gul stuga i Värmland" blir även detta års semester.

/grinig för att min SGI har blivit nollad pga ej studerat med studiestöd en termin

Johanna sa...

Å gud SOMMAREN. Har aldrig längtat efter den så mycket som du. Och jag ska jobba hela, nästa gång jag är ledig mer än två dagar i sträck blir i september. När hösten börjar igen. Men jelp!

motvalls sa...

Jag säger: det funkar! Vi körde ju nåt liknande men bara inom Italien när cheetahn var sju månader. En överhängande känsla av att "semester" inte är lika avkopplande med en bebis i sällskap men samtidigt så himla fint att känna att vi kunde göra nästan prick allt (inte så långa restaurangmiddagar med många rätter å mycket vin dock) som vi brukar gilla att göra. Blev lite dyrare än vanligtvis också. Orkade liksom inte leta billigheter utan körde på bra boende, bra hyrbil, rejält med barnmat med oss (fast hon var okej med den italienska också - jag fick dock ej servera varken häst eller kanin för solrosen...synd...).

Den där Jenny sa...

Värmland är väl inte fy skam? Tycker att det låter mysigt!

Och kollo: åh, ska vi ta in på en vingård? Ja?

Motvalls: kommer att fråga tusen frågor sen, när det börjar närma sig.