09 oktober 2012

Den där om att ha sin egen version av en dålig realityshow

Ibland när jag läser vissa blogginlägg som publicerats precis, för kanske en minut sedan, vet jag att det kommer bli ett sabla rabalder kring. Då brukar jag vifta med händerna som en mimartist, hoppa lite i soffan och skrika lite till Stolte mannen att ooohhhh, nu är det dags igen, kom så ska du få se alla puckon som kommer att kommentera!. Så håller jag inlägget öppet och bara inväntar alla kommentarer och sitter sedan och myser över allt det (enligt mig) korkade.

Som när Att vara någons fru-Emma berättade att hon skulle resa på PR-resa till Israel. Eller när Frida Fahrman berättade att hon druckit vin FAST ATT HON AMMAR. Eller som nu, när Looking for Sara-Sara har dragit igån en hen-debatt. I just hen-debatten fnissade jag förtjust över alla smarta inlägg om att det inte handlar om att avköna någon och att det sen kom en anonym och

 Varför får barn inte vara pojkar eller flickor? Som liten älskade jag rosa och lekte länge med dockor-kommentar.
Jag skrek till Stolte mannen att nu kom den! Nu kom den!  Den där kommentaren som bara skitit i att läsa vad alla ovan skrivit om vad hen INTE handlar om. Sen satt vi han och åt smågodis och gottade oss åt det.

4 kommentarer:

Lisa sa...

Haha! Det är ju en mycket bättre approach än att göra som jag - sitta och vänta på de (enligt mig) korkade kommentarerna och sen, när de kommer, bli OTROLIGT UPPRÖRD. Att jag inte bara tröttnar?

Ellet sa...

Jag har en tendens att låta bli att läsa sånt där för jag blir bara provocerad haha. Och det är alltid någon annan som har skrivit vad jag tycker om saken så jag behöver liksom inte. Stoppa huvudet i sanden lite. Men ibland kan man inte låta bli och då är det roligt att vara först på bollen!

Johanna sa...

Håller med Lisa - bra approach du har! Jag blir så sjukt förbannad, får liksom hejda mig för att inte sätta mig och skriva långa uppsatser som svar. Blir galen när folk bara inte fattar, när de bara är rakt av korkade. Har inte så mycket överseende med det faktiskt.

Colombialiv sa...

Hahaha! Men alltså. Tycker folk att man inte får dricka när man ammar? Det visste jag inte ens om här i min egen lilla bubbla.