05 januari 2009

Den där om att gå ut på lokal

Enligt Stolte mannens pappa är den här dagen årets största festdag och han undrade om vi skulle gå ut på lokal. Det ska vi inte, för Stolte mannen spelar poker med några från sitt jobb för att försöka smöra in sig till utlandsjobb och jag sitter hemma i mjukis, skriver in alla böcker jag läst under 2oo8-året på I'm Reading på Facebook, tittar på True blood som bitit (!) fast sig totalt i mig och äter fiskpinnar.

Jag gav både Män som hatar kvinnor och Da Vinci-koden (ja, jag var sist med båda - ljudböckade mig genom båda på våg till och från jobbet) betyg två. Djävla skitböcker, fast rent generellt känns det som om ljudböcker är sämre än vanliga, så de kanske var värda en halv stjärna mer. Nu ska jag bara bli klar med min 700-sidors bok så att jag kan trycka ner några tunnisar. Hey Dolly, till exempel, den fick jag i julklapp.

Poker alltså. Så djävla töntigt. De dricker säkert öl alternativt whiskey med och inga tjejer får vara där.

6 kommentarer:

Insyn sa...

Vad skönt att höra! Jag tyckte Millenium-böckerna var skittrista. Tragglade mig igenom en å en halv innan jag gav upp, och alla runt omkring mig oooade och aaade över att så kan man ju bara inte gööööra för de är ju sååå fantastiskt spännande. Eeh nä.

Jenny sa...

Know. Känns nästan som att svära i kyrkan att säga det. Är nog inte en däckarperson.

Anonym sa...

Har inte börjat på Män som hatar kvinnor, ville vänta tills the big fuss hade lagt sig, men har jag läst(då för flera år sen;) Da Vinci-koden och Usch!

And yes poker är trams!

Sara Ödmark sa...

Jag väntade evigheter på att läsa Milleniumtrilogin eftersom jag har svårt för att läsa för hajpade böcker (nej, har inte läst Da Vinci-koden än) men jag är avundsjuk på alla som har Stieg Larsson-böckerna kvar att läsa.
Sjukt, sjukt bra ju!

soulkatt sa...

True Blood. Blir alldeles till mig bara av att läsa titeln! Galet skön serie. Är förkrossad över att få vänta flera månader på säsong 2 :(

Jenny sa...

Soulkatt: Du får börja med nästa serie! Jag har nu gått på L-word och känner att den kommer ta ett tag att gå genom, är en del säsonger fler än TB.