07 januari 2009

Den där om fettet i håret

Det är Friskis och Svettis fel att jag är fet i håret. Det liksom delar sig så där, ni vet, så att man riktigt ser att det inte är tvättat. Igår när jag och Stolte mannen var på middag hos hans föräldrar (jag fick en väska av hans mamma, som gjorts av en av fångarna på anstalten där hon är klientansvarig. En av de farligaste fångarna(!)) satt jag vid bordet och kliade mig i nacken hela tiden och kände hur fetten välde ut från porerna.

Men jag bestämde mig för att inte tvätta håret igår för att jag skulle träna idag. Idag tränade jag inte, för alla djävla pass var uppbokade av folk som plötsligt börjat träna för att det blivit ett nytt år. Jag måste vänta en månad tills de börjat äta chips igen och ligga på soffan istället för att köa till bokningen.

Och nu tänker jag att jag ska träna imorgon, så ikväll kan jag ju inte heller tvätta håret. Det jobbigaste med att träna ofta är att det blir problem med hårtvätten.

5 kommentarer:

egon sa...

Haha, det här är så jävla jobbigt! Hamnar i fel rytm med håret så blir det helt kockobängo. Under julledigheten nu vande jag håret med att inte bli tvättat så ofta, men det räcker ju med att jag måste vara snygg i håret någon dag och hamnar i otakt med hårtvättet så är ju allt arbete förstört.

secret agent sa...

finns inget värre än fetat hår och sabbade rutiner!

annaluna sa...

Hahaha!
Fan vad skönt att ha bytt från Friskis efter 12 års träning där, nu slipper jag oroa mig för sånt! :) Inte för att krulligt hår någonsin blir fett, snarare äckligt torrt ju smutsigare det blir, men ändå.

Jag undrar hur det känns att ha fett hår, förresten.

Den där Jenny sa...

Fett hår känns... fett! Det liksom delar på sig och kliar.

Och jag ångrar mitt Friskismedlemskap redan, har lyckats hålla mig borta skitlänge, men nu tränar jag med en tjej som tränar där, så jag bytte. De har ju för faen bara basjympa i Kista ledigt!

Lisa sa...

Alltså Jenny, du bara MÅSTE testa "osis dust it" från schwarzkopf (japp, reklamera mera!)

- gör fett hår som nytt igen. Tvättar bara håret typ var 3e dag nu och är såklart drop dead ändå.


Dr L