13 januari 2009

Den där om ryggraden

Nä, men allvarligt, hur länge ska den här ryggskiten hålla på? Kan inte gå, utan måste släpa mig/krypa överallt. Har inte varit ute ur lägenheten sedan i torsdags och det är inte kul. Roligare kan man ha, än när en ryggkota hoppat ur ryggraden vill jag lova!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Idag satt jag med min hemtenta (jag sitter fortfarande med min hemtenta) Och helt plötsligt hade en google-stig lockat in mig i den här bloggen. Av någon anledning fastnade jag och läste flera inlägg på raken. Det är imponerande att du fick mig att bokmärka, för jag fastnar nästan aldrig för bloggar. Så nu stannar jag nog här, bara så att du vet. Du är fenomenal! Och krya på dig med ryggen. Jag vet precis hur det känns, har slagit i och fått en infektion i svanskotan. Det har fått mig sängliggande i två veckor. /lyckorusimagen.blogg.se

Miss Baglady sa...

Men stackar stackars du. Vad har du gjort?

Fröken Framtid sa...

Måste den inte läggas tillbaka i raden av någon som kan sånt där? Krypa känns.... sjuttiotal.
Kram på dig bejb.

Den där Jenny sa...

Anonym: Blir hemskt lycklig av dina ord!

Miss Badlady: Från grunden är det en gammal träningsskada som återkommer då och då om jag inte tränar upp mag- och ryggmuskler. Vilket jag inte gjort nu.

Fröken Framtid: Jo, det borde det. Nu har det blivit en inflammation som sakta går ner och när den går ner faller kotan på plats igen. Krypa ÄR 7o-tal som faen!