17 januari 2009

Den där om statusen en lördagskväll

Kommer hem från jobbet (har förresten gått omkring hela mitt liv och sagt jobb, sedan jag började jobba på riktigt för snart ett halvår sedan har jag fått reda på att det bara är jag som säger så, måste vara någon skånsk grej (???)) tidigare idag, efter att ha jobbat beordrad övertid en lördag (jobbar antagligen i den enda branschen som är i topp just nu).

Och faller. Faller över en stövel och faller ner i mörker.

Springer runt och stressgråter och går på ganska starka värktabletter och inflammationshämmande tabletter och ryggen är helt åt helvete och jag känner mig fulast i hela världen, för jag kan inte gå ordentligt, utan måste gå lite lätt framåtböjd och magen liksom hänger ut.

Pojkvän säger att jag är lika nedstämd nu som när jag var gravid. Att ha konstant jätteont är ingen partyhöjare. Så istället för att gå på toppfest hos världens finaste Erik så ska jag nu gå och lägga mig och gråta lite i sängen och tycka synd om mig själv, somna runt tio och imorgon ska jag rycka upp mig igen!

10 kommentarer:

egon sa...

Men åh! Jag har haft smärtor i ett dygn nu och tycker det är bläjobbigt. Kan bara gissa hur det är för dig. Men det måste vara jävligt psykiskt påfrestande. Hoppas du mår bättre imorgon. (Du vet att man får shoppa vad man vill när man är sjuk/har ont?)
Kram!

Linda G sa...

Vad säger de som inte säger "jobb" då? Jag säger alltid jobb och jag är från Värmland. :-)Hoppas ryggen blir bättre mycket snart.

Rosa von Trosa sa...

Stackars.. Hoppas att du mår bättre idag.

Jag har en kompis som jobbar på ett godisföretag, och de går också bättre än nånsin. Alla tröstätare, får man anta.

Rosa von Trosa sa...

Stackars.. Hoppas att du mår bättre idag.

Jag har en kompis som jobbar på ett godisföretag, och de går också bättre än nånsin. Alla tröstätare, får man anta.

Sussilago sa...

Helt apropå något annat än detta inlägg..
Enda sedan jag såg denna reklam för första gången (länk: http://www.youtube.com/watch?v=pqA7YoHvCUQ ) så har jag tänkt på dig!
Den tjejen är du, har det varit sen dess.
Jag har absolut ingen aning om varför, jag tror itne ens du varit mobbad på det sättet. Men hela hon påminner om dig. utseende och attityd på något sätt, det lilla man ser. Och det lilla jag sett av dig.

Den där Jenny sa...

Ni är för fina!

Egon: smärtan har nu rört på sig och jag tror att ryggen har problem med att veta var den ska fokusera, balansera och hur den ska lägga tyngden liksom, så nu gör det ont på konstiga ställen. Och köplusten är det inget fel på, dock kontot.

Linda G: de säger tydligen jobbet. "När ska du gå från jobbet?", "hur var det på jobbet?". Jag byter då alltså ut jobbet mot jobb.

Rosa: Hahaha! Var tvungen att berätta det här för pojkvän som också skrattade.

Sussilago: Vad gulligt. Måste dock tyvärr meddela att jag var mycket elakare än så i den åldern...

Anna N sa...

Min Lomma-födda pappa sa alltid "Nu ska pappa gå till jobb", det är nog något skånskt. Hoppas att du mår bättre snart!

Maggan sa...

Stackare som har så ont. Och ja, det är nog skånskt att säga "från jobb". Fast inte direkt lundeniskt (?) så jag säger inte det! :D

Haren sa...

Hoppas att det blev en fin och bra sondag. Gar det inget att gora at ryggen?

Den där Jenny sa...

Anna N: Ha! Se där!

Maggan: Jaha, se där!

Haren: Jo, man kan gå till en naprapat som kostar skitmycket. Fast snart är det nog dags att gå dit ändå...