28 augusti 2006

Den där om att jag fortfarande lever

Kanadensiska rumskompisen och jag hade klagat sa mycket pa hur kallt och regnigt Mexico City ar, var, kan vara att var mexikanska van fick nog och lovade oss en helg i hans hus i Valle de Bravo.

Kvällen innan rökte jag för första gangen pa fyra ar och rökte ett helt paket och jisses, vad lycklig jag var. Och kvällen innan vi akte kysste jag en av de vackraste killarna jag kysst. En av de dar killarna som hamnat pa topp tio över vackraste killarna jag kysst (jag älskar listor) och topp tio ar mycket högt när man kysst sa manga killar som jag, började redan när jag var tolvtretton, började redan da med nagon varje helg. Och vackra, vackra killen fick körde mig hem, följde mig till dörren, bad om mitt nummer, kysste mig och körde iväg.

Snälla, snälla ring mig!

Och unge, franske är för svar, för svar när vackra mexikanare kommer och säger att man har vackra ögon.

Kanadensiska rumskompisen hade redan tidigare berättat att vännen vi skulle aka med var rik, men inte hur rik. Inte att hans familj ar en av de rikaste i Mexico City, har fyra batar, flera betjänter, mangamanga bilar och färska blommor pa bordet varje dag.

Och hjälp; för första gangen pa lange har jag tappat mina ord. Jag vet inte vad jag ska skriva, men vi levde som prinsessor hela helgen och hade egen betjänt till vart rum och fick aka med alla batarna, minus en, för den var pa renovering, sätena behövde byta läderkladsel fran beige till svart. Och behövde inte betala nagonting, ingenting alls. Och när det var dags för efterrätt sa kunde man välja mellan tre olika saker och tva olika män dukade av bordet och handdukarna hade guldbroderier och min säng var sa stor, sa stor och hjälp!

Nar jag lag i solen, i en av poolerna, medan grannen landade pa sin tomt i sin helikopter, och berättade att min kamera blivit stulen och vännen sprang iväg och hämtade en av husets kameror och sa att "här, här, använd den här", sa om nagra dagar kan ni fa se bilder.

Och jisses, det har maste vara ett av de trakigaste skitinlaggen jag nagonsin skrivit.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken härlig lyx! Njut flicka lilla! Med hela din kropp. Lyx i mexico kommer sällan

Anonym sa...

Herrejösses. Gift dig med honom och bjud mig på bröllopet som varar en hel månad!!

Anonym sa...

Asså bröllopet varar en månad. Äktenskapet för evigt. Om det var något otydligt där..

Anonym sa...

ha ha ha

inte illa

Matt sa...

Det är aldrig tråkigt när du skriver.

Jenny sa...

K: Nja, inte min typ, tyvarr. Han kunde allt om Europas kungligheter och hade planer pa att gifta sig med Madeleine...

Mats Berglund sa...

Keep up the good work Jenny.

Felicitas sa...

Vilken tur att du fortfarande lever, för jag har saknat dina ord! =)