27 oktober 2005

Den där om att det blidde tvätt




Det blev tvättning. Och jag blev ungefär lika våt som katterna. Men de har redan förlåtit mig. Jag mutade med skinka.

Eller så är jag inte förlåten, de bara väntar med hämnden. Den kommer säkert komma klockan fem i natt (kompis Karin sa precis att jag kommer vakna av att de släpat in mig i duschen.)

Och ni behöver inte titta så noga på korten, jag vet att det är lite damm och skräp i hörnen. Inte konstigt jag har fått skabb å skit.

Det är hårdrock på P3 nu. Jobbig musik. Och den där jävla Pontus som tagit över efter Annika i Lantz, vad är det för jävla prick? Han kan ingen engelska, skriker och är tråkig. Det här skriver jag mest som utfyllnad, så att det blir snyggt, när jag lagt in två kort.

En annan utfyllnad jag kan ta upp är att den jäkla mestjejen åkte ut Top Model igår. Yes, I know att det är nördigt att titta på Top Model, men det skiter jag faktiskt i. Det kan rent av vara lite mysigt att vara nördig, tror jag.

Så, klar.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Herregud vad söta de är när de är tvättade. Man borde bada katter oftare bara för att de ser så söta ut då. hehe

Anonym sa...

Haha! Jag gillar fortfarande den luriga svarta bäst. Kan jag få honom?

Anonym sa...

Naw vilka söta bilder!

Anonym sa...

mestjejen i topmodel har nog damp tror jag. hon har ju inte lite störningar asså. min favorit åkte ju i förr-förra. Jazzmine. fy fan va snygg han var.

och du.. pontus enhörning är ju en gammal räv på p3. men en jobbig räv.

Anonym sa...

oj. jazzmine blev visst en han i mitt inlägg.

Jenny sa...

Karin: Nja, nu är Aslan skiträdd för duschen plus att när man bär inom honom dit så får han tjock svans och avsöndrar något konstigt ämne från pälsen som luktar konstigt.

Andy: Nej, men du kan få köpa honom! Och han heter Khan.

My: Tack, tack!