19 oktober 2005

Den där om varför vill ingen ha Aslan?

Tre av mina kissebebisar har blivit bokade. Mina fina katter, som jag passar åt KKS.

Men den fjärde, han har inte fått någon ny matte eller huse. Tänk om han aldrig, aldrig blir bokad? Min lille, lille bebis, som kommer när man kallar "Dino, dino, dino" med jätteljus röst och min lille, lille bebis som låter som en dinousar och spinner högst av alla. Och min lille, lille bebis som blev så rädd när han märkte att jag kom på honom med att stå på köksbordet att han sprang och gömde sig bakom mina dvd-skivor och inte kom fram förrän en timme senare.

Varför vill ingen ha Aslan?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Aslan är ju skitsöt han med! Nu blir jag sugen igen, trots att jag igår innan jag somnade bestämt sa till Janne att Nej. Vi ska inte ha en katt. Tänk vilket ansvar. Jag som inte ens kan mata mig själv.

Anonym sa...

om man fick ha djur i vår lägenhet så skulle jag vilja ha Aslan. Det är nåt speciellt med djur som inte blir valda (men han skulle heta nåt annat, för en kille i min högstadieskola hette så och han var typ tjugo).

Jenny sa...

Karin: Ja, Arslet är en sötis. Förstår inte varför folk inte gillar människor/djur som är orangeahåriga. Och man måste ju tänka på alla sidorna av att skaffa djur. Det braiga väger upp det dåliga. And then some. Men det är du som bestämmer!

Linda: Va? Aslan är ju lejonet i Narnia (som kommer på ny film i jul), knepigt att heta det. Och hur är det med er lägenhet? Får ni behålla den fast ni inte är studenter?