28 oktober 2005

Den där om värsta fettiga håret

Det finns en kille i vår klass som ser ganska så häftig ut. Med hästsvans och lång jacka. Jag och kompis Anna satt och pratade om honom för några dagar sedan, och vi kom båda fram till att han hade varit bra kompismaterial. För att han ser tuff och bra ut. Och så pratar han någon mysig dialekt.

Men så sa kompis Anna att han har värsta flottiga håret. Och jag bara "Nehe, han hade säkert bara tvättat det å så höll det på att torka."

Idag satt han framför mig på föreläsningen. Värsta flotthåret. Så nu får han inte bli min kompis längre.

Varför tvättar man inte sitt hår? Det måste klia, för det gör det på mig efter bara fyra dagar. Jag satt och tänkte att det säkert bara var nytvättat, och satt och väntade på att det skulle torka, men det gjorde det aldrig. Det är alltså så smutsigt att det såg nytvättat ut.

Så jag skrev en lapp till kompis Anna "jag tror inte jag vill vara kompis med honom" för tänk om han kommer hem till en på fika i soffan, så när han har gått så halkar man på golvet, för att det har droppat fett.

Örk.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Euw! Men fyra dagar är bra jobbat. Jag klarar bara två innan jag blir tokig. :)

Jenny sa...

Andy: Men... men... nu kommer ju folk tycka att jag är äcklig! Mitt hår blir helt enkelt inte fettigt snabbt.

Anonym sa...

inte mitt heller. så vi är inte äckliga.

Anonym sa...

baby, det är bäst för håret att inte tvätta det så ofta. jag försöker men klarar aldrig mer än 2 dagar utan tvätt. så är det. ha en härlig lördag. puss

Anonym sa...

Okej jag vet att jag kommenterar det har 1,5 ar forsent men jag blir sa glad av att lasa en blogg som inte ar superpretto och pk, haha fett har! Det ar ju det folk vill lasa - egentligen! (ok, folk = jag)