25 oktober 2005

Den där om prickarna

Det finns inget bättre än att sova middag. Säger jag och låter som värsta tanten.

Jo, det finns bättre.

Det bästa som finns är att sova middag med någon.

Och mina prickar försvinner inte, de blir bara fler och fler. Nu har det kommit en på ögonlocket med. Ge mig feber, för fan, så jag kan få sjukvård.

Sjukvård får man bara om man har feber eller är döende. Har man bara prickar så får man inte ens telefonköa.

Jo, telefonköa får man. I två timmar. Sen, när man kommer fram, så skrattar de åt en och säger att alla pensionärer har företräde, så jag kan ju räkna med en tid framåt jul. 2008.

Jag ska nog ljuga ihop en feber. Och att jag nyligen varit i Kina. Då blir det nog fart i deras arslen. (Heter det på eller i arslena? När jag tänker i så tänker jag mig att det liksom blir fart på bajset. För det är ju det som finns inuti.)

5 kommentarer:

Anonym sa...

eller så säger du att du är sjuksköterska, det funkar för mig. ;)

Anonym sa...

Fart på arslet är det ju, för man rör på arslet. Man rör ju inte i arslet, eller det kanske man gör, men då sitter man oftast still antar jag. Om man inte är katt då, och någon rör i ens arsle med senapstub, då blir det en jävla fart.

Jenny sa...

Linda: Tack för tipset, men borde jag inte kunna en massa då?

Andy: Men om man sitter kan man väl inte röra i? Då måste ju handen knöla sig in under. Och det där med senapstub lät som om du var bekant med det fenomenet på någon vänster...

Anonym sa...

Ajdå, där avslöjade du mig. Jag är faktiskt bekant med att köra senap i arslet på någon vänster. De som löper störst risk är palestinasjalarna, men det har hänt att jag varit där och försökt på en och annan lede fi också.

Jenny sa...

Andy: Jag vet inte om jag ska komma till Sthlm ändå, tänk om man stöter på dig på gatan...