07 februari 2007

Den där om vin på mattan

Åhherredjävlar, en sån rackebajsarfest!

Utbytesstudenter vet verkligen hur man festar. Ligger och äter frukost (After eight, ädelostoliver och grissini) i soffan. Kommer på att jag måste ha varit riktigt full igår, eftersom jag faktiskt gick på min skadade fot. Och hade snöbollskrig (inte så mycket krig som ett starkt anfall av mig och inget motstånd) med en tysk.

Jag pratade ungefär två meningar spanska, kallade min spanske utbytesstudent "min lille son", skickade inga sms alls (det finns en framtid även för mig), mina högtalare till datorn gick sönder och jag tittade vad jag hade i min kista när jag kom hem. Det var böcker.

Nähä. Glass någon?

8 kommentarer:

ajja sa...

Ok, men ja läser och läser och läser, men måste ha blivit temporärt blind hux flux. För nu pluggar du? Bor i stundentbostad? Bor i student stad och umgås me pluggare?

Lisa sa...

vad kan det vara för en utbildning där man kan hålla på och festa mitt i veckorna? kan man bli något då? jag har tur om jag hinner festa två gånger i månaden, fast då får jag ju skylla mig själv att jag kuggat en tenta. blä. (inte alls avundsjuk doktorstudent)

Jenny sa...

Ajja: Jag pluggade här fram tills för ett år sedan, då flyttade jag till Sthlm, sen vidare till Mexico City (pluggade på båda ställena). Nu har jag flyttat tillbaka hit, för att jag måstemåste, för att ta min examen. Läser en obligatorisk kurs som bara går här. Och ja, nu bor jag i studentstad, studentbostad och umgås (nästan) bara med studenter.

Lisa: Min fempoängare är kolugn. Den här veckan har vi en föreläsning på två timmar, ett semenarie på en timme och sammanlagt har jag pluggat fyra timmar då jag skrev ett paper på fyra sidor. Sen har jag spanska med, men det skjuter jag upp varje dag till dagen därpå! Pusspåre!

Anonym sa...

länge leve utbytesstudenter:)

Cool utbildning, påminner om min! (konstigt, hehe-not) som är juridik med spanska! Så till hösten ska jag läsa ett år på spanska.. Egentligen skulle jag gjort det detta år, men jag tog en break och är ute och reser och jobbar...ilket inte är helt fel det heller;) /annaluna

soulkatt sa...

Kanelglass.

Jenny sa...

Annaluna: Var ska du läsa någonstans? Och vad jobbar du med?


Soulkatt: Kanelglass har jag aldrig testat, men det låter som om jag borde göra det!

soulkatt sa...

den e så god så man tappar byxorna. !

Jenny sa...

Var köper man?