11 februari 2007

Den där om mina pojkhistorier

Jag vaknar, efter ha sovit i tolv timmar, och sätter på datorn. Ännu ett e-mail från honom och jag får dåligt samvete för att jag inte skrivit till honom på ett par dagar. Han skriver att han varit med i någon tidning där de intervjuat "nya, uppkommande mexikaner" och jag kan inte annat än att bli imponerad.

Ett par dagar sedan frågade M mig om jag var lycklig. Jag var tvungen att känna efter och tänka till, vilket inte kan vara så förbannat bra. Kom dock fram till att jag nog är ganska lycklig, men att

"det är svårt när den man... tycker väldigt mycket om är på andra sidan jorden och man saknar honom varje dag, varje timme och minut och man vet att han gör samma sak, plus att man vet att man antagligen aldrig kommer att få vara med honom och att man vet att han aldrig skulle bli lycklig om han bodde i Sverige och jag aldrig skulle kunna bo där."

Och det börjar bli ganska tjatigt nu, jag och mina pojkhistorier, även om den här är annorlunda. Jag vet inte om jag vill ha pojkhistorier längre.

I förra mailet skrev han för första gången att han älskar mig och fast att jag vet att det är lättare att skriva det på engelska, så tog det ganska så hårt i hjärtat. Det var som om de bokstäverna var de enda som syntes på skärmen. Tänk om jag sårar honom? Tänk om jag förstör hans liv för evigt? Jag kanske blir en av de där som gjort att jag litar mindre på män och har förlorat tron på evig kärlek.

9 kommentarer:

weijie0077 sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
erik sa...

varför skulle du aldrig kunna bo i Mexico med tanke på vem som finns där?

Jenny sa...

För att jag är en av de där som inte kan skriva under på att "all you need is love".

erik sa...

nej, kanske bara fungerar i musikens värld.

soulkatt sa...

Noojs

soulkatt sa...

Noojs

annaluna sa...

hur kan du veta att han inte skulle vara lycklig i Sverige, när han aldrig varit där? Jag tror stenhårt på att det inte spelar nån roll var man är, utan med vem. Kanske klyshigt, but hey, that´s me...Om nu inte känslorna försvinner, borde man ändå inte testa? Eller hitta ett gemensamt land som passar båda?

trasselfia sa...

distance makes the heart grow weak
so that the mouth can barely speak

Jenny sa...

Annaluna: För att han älskar Mexiko så mycket och har sagt att det bara är där han vill bo i framtiden. Så om han intekan tänka sig Spanien eller Italien så...