28 juli 2011

Den där om att planera in en vilostund på semestern

Vecka 32 går jag på semester i fyra veckor. Varje år tar jag sen semester och varje år funderar jag på varför jag tog så sen semester egentligen. I år tänkte vi ta det lungt (alltså det där är en omskrivning för billig) och jag tänkte hurra! jag ska bara läsa böcker!. Tills vi började planera in saker. Saker som är inplanerade vecka ett i Skåne:

grillkväll med mina kompisar, grillkväll med Stolte mannens kusin fru barn, resa till Ystad för där finns en gata med mitt namn, resa till Köpenhamn, utekväll med mina kompisar, två restaurangbesök (bord är bokat), resa till Österlen, träffa släkten, bo på b&b en natt, ligga på stranden, nattbad, kvällsbad, morgondopp, hela dagen-bad, plugg inför tenta, ett sjukhusbesök, träffa min bror, träffa mina föräldrar, klappa katt, kräftskiva, sova, sova, sova.

På vägen ner till Skåne ska vi hinna med Ullared, loppisar, besök hos en av mina bästisar i Göteborg, kräftskiva, kolonistugehäng. På ett dygn.

Jag får vila vecka tre. Vila vecka två går inte för då ska vi hälsa på en bror och kompisar i London.

2 kommentarer:

Världens Bästa Flickvän sa...

Har mailat dig en lista med Köpenhamnstips, är det jagjenny.blogspot@hotmail.com som gäller?

bubbelbubbel sa...

Skit i Ullared så vilar du i stugan istället. Det går liksom inte att göra så mycket annat än att vila och klappa katt där. Men bara om man inte ska stressa iväg till andra saker.