06 juli 2011

Den där om att jag alltid blir nervös när Sverige leder så jag måste göra något annat samtidigt (HEJA SVERIGE!!!)

I augusti, efter semestern, ska vi köpa två katter. Jag vill ha en hona för jag har mest haft honor (när jag räknar efter hur många katter jag har fått ta om hand kommer jag fram till fjorton. Jisses!) och Stolte mannen vill ha en hane för han har bara haft killkatter. När han var liten hade han en svart som hette Kasper och nu vill han ha en exakt likadan. Den ska till och med bete sig likadant. Har Stolte mannen bestämt. Min får vara lite som den vill.

Nu har vi lite spelrum att bestämma kattnamn på. Vi har gått från att min ska heta Ann-Katarin, Stina Stardust, Doris, med mera, med mera i all evighet. Stolte mannen vill att hans ska heta Svante, för egentligen vill han att vår son ska heta det, men jag har vägrat. Idag kommer katterna att heta Lenin och Thatcher. I morgon säkert något annat.

3 kommentarer:

stina sa...

ni råkar inte känna ett ypperligt behov av en femåring och en kanske sju-åring, som är typ världens keligaste, raraste o finaste? bästa katterna ever, ungefär. enda problemet är att jag inte kan ta med dem till ghana där jag bor nu :/ jättedåligt är de. och jättesöta är de. och honor! det är de båda. för honor är ju helt klart bäst.

Cinderalley sa...

Hade jag haft en tjejkatt och en killkatt skulle de fatt heta Tristan och Isolde. Eller Bonnie och Clyde. Men nu har jag tva tjejkatter, sa det blev nagot helt annat.

Den där Jenny sa...

Åh, Stina, du får mitt hjärta att blöda! Har diskuterat det med Stolte mannen i några dagar nu och han säger tack, men nej tack för han vill ha en bebiskatt. Jag skyller alltså allt på honom. Men jag hade så gärna velat ta hand om dina och alla andra katter som saknar hem.

Cinderalley: Det finns så många namn, så lite katter man kan ha i sitt hem innan det blir konstigt.