22 juli 2011

Den där om vad jag blir galen av

JAG BLIR GALEN!


Det här har hänt:


skulle ta ut examen för det behövs på nytt jobb. Kan inte ta ut examen för jag måste tydligen göra omtenta i gammal b-kurs. Kan inte göra omtenta för...


mediecenter måste få godkänt av instution. Instution får godkänt av ansvarig föreläsare, sen stänger de och går på semester till efter att tentan har varit. Mediecenter säger synd, vänd dig till filosofiinstutionen, de kanske kan hjälpa. Filosofimänniskan är på semester till dag innan tenta. Jag frågar kan jag få tillgång till vilken litteratur jag borde läsa? Det var ändå fem år sedan jag skrev tenta sist. Svar: nej.


Okej, kan man lösa på annat sätt? Svar: ja, du kan komma hit personligen mellan klockan 12- 14.30. För vi kan inte skicka inloggning per:

telefon

e-post

vanlig post.


Alternativet är om du skriver en fullmakt, som finns på vår hemsida och skickar någon annan, eftersom du jobbar.


Fullmakten är omöjlig att hitta på hemsidan. Både jag och två kollegor har försökt.


Man kan ju tycka att jag hade kunnat ta tag i det här tidigare. Och ja, det borde jag ju. Mitt första mail skickade jag 25 maj 2011. Det här har alltså hållt på ett tag. Jag borde fan ha satt tentfan med en gång.

3 kommentarer:

Miss secretary sa...

Åh gud. Inga ord räcker för att uttrycka hur mycket jag BEKLAGAR detta. Har haft en liknande upplevelse när jag försökte ta ut examen med kurser från tre institutioner (SÅ JÄVLA DUMT! VARFÖR KUNDE JAG INTE BARA HA LÄST ETT PROGRAM?! SÅ HADE JAG SLUPPIT ETT ÅRS (!!!!!) TRASSEL!). Försök att inte misströsta. Håll ut, och var alltid trevlig mot de jävlarna. Knyt handen i fickan, liksom. Massa kram!

Colombialiv sa...

Låter ungefär som colombiansk byråkrati... Jag lider med dig och håller tummarna för att det löser sig snart!

Linda sa...

Men herregud! PappersSverige i ett nötskal. Andas!