30 april 2006

Den där om att jag älskar män!

Killar är dumma. Killar är otroligt korkade. Killar fattar noll. De super och slåss och kräver uppmärksamhet och förstår inte när man säger "gå!" och vill supa en under bordet och är som bufflar och skrattar åt en och viskar bakom ryggen. De ligger med en och ringer inte dagen efter och de slänger ens nummer och tittar bort när man möter dem på stan. De säger "jag ringer dig!" och ringer sen inte alternativt en vecka senare, kvart i tre, när de står på seveneleven och käkar korv. De bryr sig inte ett skvatt, snor åt sig alla vg:n på proven, har fula jeans och diskar aldrig. Killar tror att de är häftiga när de svär och har på sig en ölhatt. De planerar helgen med kompisarna och skiter i tjejen och slåss och sparkas. Killar spottar och snusar och röker och luktar vitlök och har killbaciller. Killar lever ut sin manlighet och skiter i att bejaka sin kvinnliga sida. Killar tar alla chefsjobben och ligger med sekreteraren. Killar kallar kvinnor för "lilla gumman" och duschar för länge. Killar sätter sig själv först och klättrar uppför på karriärsstegen, även om det innebär att de måste trampa på lite kvinnohänder. Killar flinar och runkar i grupp. Killar lyssnar på hög musik och springer snabbast. Killar gillar hundar som kan bita ihjäl en katt på tre röda. De spelar gitarr och kräver att alla ska älska dem och kör bil med en hand fort fort och skryter om att de fått henne och henne i säng och att det var lätt. Killar spelar på känslor och väntar inte vid telefonen och blir aldrig förkrossade och om de blir det så är det bara fint och de gråter inte men alla tjejer vill ligga med dem och laga deras hjärtan och det är så fint medan en tjej med krossat hjärta bara är patetisk. Killar bär på hammare och kniv och tränger sig före. De surfar och bär snygga surfarshorts och har tvättbrädemagar. Killar spelar fotboll en vårdag och inga tjejer får vara med för tjejer är inte bra på fotboll. Killar blir poliser och brandmän och sjömän och banktjänstemän och bankirer och slaktare och jonglörer. De grymtar och snarkar och vill bära runt på en och flåsar och pustar och ler och charmar och pussar en på pannan och smeker en över kinden och håller i paraplyet och ljuger och bedrar och man sitter hemma och tänker "ring då, för fan!"

7 kommentarer:

Jimmyroq sa...

Och männen älskar dig. Som i en saga!

Christina sa...

varför vill man ha dem då? ser jag en stare med dålig balans, cigg i mungipan och urtvättade byxor tänker jag direkt, å fy fan vilket drägg och undrar hur jag ska få honom att se mig.

slå oss någon.

Jenny sa...

Jimmy: Vad är det för konstiga sagor du läser?

Christina: Ja! Se mig och sen vilja ligga med mig. Klassikern. Och gärna piska mig lite lätt. Mums!

Em sa...

Jenny. Du är så jävla bäst.

Lindisen sa...

Fan va du rockar. Underbart inlägg!

Lungan sa...

oj. pang bara. men bra va de! =)
du skriver riktigt bra!

Johan Sundström sa...

Jag vill läsa den där om att slå ned på killar som bytt buffelgenen mot en kattgen, eller så. Kanske mest för att det vore så spännande att se om det är buffeln som egentligen är det där som lockar, som det ofta känns från andra sidan myntet. :-)