01 maj 2006

Den där om att jag tydligen har kass musiksmak

"Jag tycker att det är så himla fint att vi lyssnar på så olika musik, här i kollektivet. Sofia, du lyssnar ju på bossa nova och jag lyssnar ju på min musik. Och ja, Jenny, din musik är ju också bra, du lyssnar ju på lugna favoriter!"

6 kommentarer:

Bruno Gabinus sa...

Lugna favoriter är ju lugn musik som tillhör favoriterna! Inget kasst med det! Funkar hemma hos mig en första Maj när solen skiner å fåglarna kvittrar!

Jimmyroq sa...

Hahahaha! Jag har en kompis vars pappa har installerat lugna favoriter på toaletten. När man trycker på lysknappen så går den igång!

Tessan sa...

Halo jensan! nu var d längesen jg var inne här o läste (minst flera dagar sen) =) såg din tatuering, sitter den fortfarande kvar? min sitter kvar...intervjuade projektledaren i torsdags (till skolgrejjen) o jg fick ta på mg en vit munkjacka som är jättetrång i armarna, bara för att jg inte skulle glömma bort mg o kavla upp armarna på tröjan...hihi...
ha d gott!!

Tessan sa...

ps...lugna favoriter funkar... =)

Christina sa...

det finns bättre lugna favoriter än de som de spelar på radiokanalen. de är det inget fel på...

Jenny sa...

BG: Såklaaaart! Att jag inte tänkte på det.

Jimmy: Mitt nästa projekt. I hela huset. Det ska bara gå att lyssna på min musik!

Tessan: Haha! Folk har undrat lite över vem Anna är. Min är inte kvar längre, jag har skrubbat som satan.

Christina: Den där djävla radiokanalen alltså. Man blir ju bara deppig! Och så spelar de aldrig Antony and the Johnsons, vad jag vet.