14 maj 2006

Den där om att jag tar tillbaka allt!

Jag vetifan vad det var för idiot som snodde mitt lösenord, loggade in och skrev det här djävla inlägget. Det är den idiotens fel att jag är sådjävlabakis idag! Mitt huvud vill sprängas när Nina tar de höga tonerna i "Here comes the sun". Mina smörgåsar vill icke ligga kvar i maggen och snart måstemåstemåste jag börja plugga, för jag var inte duktig och gjorde det i torsdags. Död åt de djävla romarna som uppfann vinet och död åt Obelix som uppfann ölen och död åt mig som blandade dessa två drycker hejvilt igår!

3 kommentarer:

Jimmyroq sa...

I fooled you!

Jag festade hårt igår, hårt-hårt, avslutade natten med att leka "Jag har aldrig..." fast på engelska. Idag har jag kört 60 mil på blåsig motorcykel och ändå mår jag som en prins! Mohahahah!

Hemligheten ligger i att blanda jävligt mycket. Rom och cola, rödvin, icebreaker, vitt vin, vodka och ananasjuice, vodka och vilken-jävla-juice-som-finns-kvar-för-helvete, sockrad öl och martini.

Jenny sa...

Jag hatar "jag har aldrig..."! Det är den sämsta leken någonsin. Vad är sockrad öl?

Jimmyroq sa...

Jag tycker leken kan vara underhållande. Fast jag får dricka hela tiden...

Sockrad öl, ja - det kallas inte så, men smakar så. Det är någon form av smaksatt och utspädd vodka. Väldigt annorlunda smak, som öl och sockerdricka blandat ungefär.