03 maj 2006

Den där om utmaningen

Baby, din vilja är min lag!

Reglerna är: "Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan. De skall även bifoga de här korta reglerna i sitt meddelande."

Längst ner i det här inlägget finns en lista över vilka jag utmanar, jag kommer även att gå in på deras bloggar och meddela att de är utmanade.

1. Jag skrämmer folk. På riktigt. Folk är rädda för mig. Sist för att jag är för bestämd, rak och ärlig. Att vara det är tydligen läskigt.
2. Jag klarar inte av att se läskiga filmer/tv-program, men är kär i Lost. Detta gör att jag måste gå in på nätet och läsa vad som händer. Det är för läskigt att se. Plus att jag inte har någon tv.
3. Jag står inte för musiken på min spring-mp3-spelare. Där har jag bland annat Black eyed peas. De är mesiga. Men bra att springa till. Jag brukar alltid säga att jag springer till Nancy Sinatra. Det gör jag det med. Men inte bara. Skulle någon påstå att jag springer till musik av BEP skulle jag blåneka.
4. Jag har slutat med socker. Och blivit beroende av salt. Jag saltar allt. Mycket.
5. Jag skulle hellre få lite hångel än ett kärleksbrev just nu. Även om jag får välja mellan ett bra kärleksbrev och lite kasst hångel.

Utmanar (det står inte hur många):
Em
Dudette
Christina


Do it!

8 kommentarer:

Jimmyroq sa...

Inne på andra varvet?

Josefine sa...

Upptäckte precis din blogg.. Gillar verkligen ditt sätt att skriva!

Christina sa...

shit man, u wanna bet? u got it. (fast vi måste sätta nåt. den där tältsemestern på mosebacke? I win, u pay t-sprit.)

Fröken K sa...

oh baby :-) you make me fel so special funderar på att tränga mig på med våld om du o lina skall träffas, jag vill också dricka rödtjut och yla mot månen!

Jenny sa...

Jimmy. Ohyes! Andra laddar hem det senaste, jag läser det senaste!

Josefine: Så himla glad. Blir jag!

Christina: And if I win?

Fröken K: Du är ju självklar! I sommar blir det. Så jag hinner bli lite brun och vacker.

Christina sa...

det verkar omöjligt. men tja. då bjuppar jag på en öl.

maruschka sa...

Hur lyckades du bli fri från sockerberoendet?...jag håller på att bli tokig!...please tell me, jag lovar då att inte berätta för någon att du lyssnar på BEP, vilka jag för övrigt tycker är bra...;o)

Jenny sa...

Maruschka: en stor del bestämdhet, en mindre del yoga, ett stycke kompis och en massa ananas. Det var så det gick till. Svårt som tusan och många tillbakafall, men det gick.