02 maj 2006

Den där om första parkett

Jag kan inte annat än bli imponerad över de där uppe. De där uppe som bestämmer hur mitt liv ska vara. Nu har de verkligen slagit på stort. Dukat upp med finduken, vin och helstekt gris. Tagit fram storsoffan och bråkar om vem som ska få sitta på bästa platsen. På första parkett till mitt liv. Tack så djävla mycket. Tack ska ni ha.

Den första maj är viktig för många. För oss var den viktig för att vi firade vår årsdag då.

Den första maj 2006 skulle vi ha varit tillsammans i fyra år. Tyvärr tog det slut i januari.

Den första maj 2006 får jag reda på att han håller på att flytta ihop med nya. Redan. Redan. Redan.

Fy fan, vad jag är sur på dig nu. Jag skiter i vad du sa i lördags om att inte hänga ut mitt liv eller ditt liv här. Om att vara anonym. Jag skiter i respekt och vara snäll nu. Jag är så djävla sur. Hur i helvete kunde du komma över mig på två månader? Var det allt vår kärlek betydde? Hur i helvete kan du flytta ihop med henne redan? Va? Vavavavavavavava?

Kom hyenor och roffa åt er, här spelar vi för fulla hus, och har ni riktig tur så hamnar ni på första parkett!

Det här hade jag kanske kunnat ta med dig ansikte mot ansikte.
Men tydligen gör vi inte så nu längre.
Du sa ingenting.
Du sa ingenting om att ni skulle flytta ihop.

Och far åt helvete, vad de måste skratta där uppe.
Särskilt de på första parkett.

19 kommentarer:

K sa...

Herregud. Vilket svin. Faktiskt. Eller så är han rejält jävla dum i huvudet.

Fick en koppling nu i huvudet.. svin, helstekta grisar, gudarna.. som du pratade om..kanske lite konstig men han är som Särimer. Ena dagen så är det frid och fröjd och han älskar en tjej. Sen blir han uppäten och mår dåligt, och så nästa dag är allt glömt vad som hände på gårdagen och han är kär i en annan tjej. Hur kan det gå till?

Jag är sjuk i huvvet och det va en konstig koppling, men jag fick den i huvudet och var tvungen att berätta den för dig.

Christina sa...

det verkar helt overkligt att han har kommit över dig på två månader. sanningen? jag tror inte att det är så. man kan ta till diverse hjälpmedel för att glömma någon och en smärta fortare dock. att flytta in med nya. det måste kännas helt galet. som om man är en spelbricka? jag tror verkligen inte att någon kan komma över fyra år på två månader. man kan låtsas, det kan man.

all min kärlek.

Svinet sa...

Ingen kan ha älskat dig på riktigt och sedan komma över dig på två månader.
Men? Rätta mig om jag har fel, men var det inte nästan ett år sedan svinet lämnade dig?

Svinet sa...

Och var det inte på nyår 2006 som du förklarade att det aldrig skulle bli du och svinet igen?
Och var det inte under februari, mars som du berättade om alla nya prinsar du hittat? Var fanns då respekten för svinet som trampade runt i sin egen och alla de andra svinens avföring?

Dudette sa...

Låter högst osannolikt att han skulle glömt dig efter 2 månader men tyvärr är ändå han den enda som kan svara på det. Och om han flyttar ihop med nya nu så kan du alltid trösta dig med att det förmodligen inte kommer hålla utan att han säkert använder den nya, dom nya, som ett sätt att gå vidare. Åh andra sidan är påtvingad känslorubbning rätt värdelöst, håller sällan.

Tack för din kommentar. Finns en ny bild uppe på min blogg nu. :)

maria sa...

aj. vilken såpa.
Jag vet hur ont det gör, jag har själv blivit lämnad och inte bara lämnad utan lämnad för en annan. Och jag tänkte som du gör, var det så lätt att glömma mig?
Men tänk tvärtom, att det kanske blev lättare att lämna dig med en substitut? Att han annars inte hade kunnat lämna dig, utan sin lilla "reserv". Han ger tillbaka, väldigt tydligt, och synd om nya tjejen för hon är enbart en substitut.
Ibland finns det sådana män som skaffar ny flickvän men inte vet om att det är en ny individ de blir tillsammans med, de bara fortsätter raka spåret, steg 1, 2 och 3, bara de har ett förhållande.
Tacka vet jag att jag slipper en kille som bara skaffar ny, och ny och ny. Patetiskt. Var glad du med. Han verkar inte klara av att stå på egna ben.

flicka sa...

Usch, kommer ihåg hur det kändes,just att de ska ha så jävla brått, de kanske tillhör deras släkte, Då är det förloving och graviditet som väntar inom kort;) men det är bra, skäll, skäll och skäll det brukar kännas lite bättre då. Idioter är dem.

Rosa von Trosa sa...

Åh, gums. så sorgligt att det inte blivit ett fint slut för er! :-(

Lindisen sa...

Ett ord. Rebound.

K sa...

Verkar som att det finns endel känslor som inte svalnat när det gäller allt det här. Oavsett om han gått vidare eller inte, kommit över eller inte.. Så tycker jag det ändå är konstigt att välja att flytta ihop med en ny tjej efter 2 månader. Men det är inte mig det handlar om. Säger bara att jag nog skulle tänkt efter lite innan jag gjorde det. För den nyas skull också.

Men du, du kommer fixa detta ändå. Det löser sig på ett bra sätt så småningom. Heja dig.

Anders sa...

Herregud.... bara för att man är kille behöver man väl inte stereotypifieras in i en mall och bli ett svin. Han kanske känner äkta kärlek för den här nya? Vad vet vi, liksom?

Tjejer är väldigt snabba på att kalla killar svin!

K sa...

Ok, jag måste erkänna att ordet svin inte var det bästa att säga. Sorry. Det bara blev en så bra koppling till den helstekta grisen. ;)

Anonym sa...

Gud, kvinna, vad du skriver bra! Är du snygg och kan koka kaffe också så är jag din.

/Mos

Jenny sa...

Jag vet inte vad jag ska skriva. Så där för skriver jag inget. Svarar inte på några kommentarer. Så att ni vet. Det gör för ont. M är en underbar människa. För det mesta. Jag är en underbar människa. För det mesta. Men när vi inte är i de där "för det mesta" kan det gå som det går.

Tack alla.

Jenny sa...

Och Mos: Jag kan faktiskt inte koka kaffe. Ledsen!

Fröken K sa...

ha! utmanad!

Jimmyroq sa...

I kärlek och krig.

.m. sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
.m. sa...

Jag funderade också en gång hur mycket vår kärlek var värd. Hur hon kunde vara så lycklig för att jag inte var hennes längre.