14 maj 2006

Den där om att fylleblogga

Och hon lutar sig intill mitt öra och väser "Jenny, fy fan vad snygg du är, varför sminkar du dig inte varje gång vi går ut?" Och jag tittar förvånad på henne och säger att vadå, jag har ju för fan sminkat mig varenda gång!

Och på Stureplan träffar vi en kille från London som armkrokar mig och frågar varifrån London jag är och jag säger "the part in London called Skåne" och han undrar vafan jag menar och jag säger att jag är från Sverige och han säger noway, med den där engelskan, och jag säger joway, med den här engelskan och sen pratar vi politik (åh, så djävla typsikt av mig), och sen säger han att jag har fina ögon och jag lämnar honom, för hej, vi pratade politik och inte ögon.

Springer för att hinna med tunnelbanan och på vägen hem blir det ljusare och ljusare och fan att vi bor i ett sånt ljust land. Och vi kliver av och pussas hejdå och jag måste stanna för det springer en djävla hare över vägen och jag stannar i säkert två minuter och stirrar på den. Och den stannar i säkert två minuter och stirrar på mig. Och jag tänker att jag måste drömma.

Sen går jag hem och fyllebloggar.

3 kommentarer:

hk frank sa...

jag har haft en liknande upplevelse. fast det var med ett rådjur.

Jenny sa...

Djuren tittar alltså fram runt sexsnåret på söndagar. Bra att veta om man blir sugen på björn nån gång!

hk frank sa...

och om man blir sugen på frank är det bara att ringa.