09 oktober 2011

Den där om gravidsex

Jag tänker att jag vill skriva om allt jag upplever som pinsamt och får ensammast i världen-känslor av den här graviditeten för jag fattar ju att jag inte är ensam i världen att känna så här och det skulle hjälpt mig om någon annan skrev om det.

Som det här med att mina bröst läcker. Stolte mannen tycker att läckaget är fint. Jag tycker att det är väldigt, väldigt jobbigt. Så jobbigt att jag inte själv kan gå till apoteket och köpa läcka mjölk-inlägg. Det får han göra. Jag vet ju att det inte är pinsamt. Men det skiter jag i, kör gravidkort. Som det där kortet som finns i Monopol, där man kommer ut ur fängelset snabbare.

I helgen frågade Stambyte hur det fungerade med gravidsex, så det tänkte jag upplysa även er om. Det fungerar bra.

För mig är det värst med höfter och ljumskar, den där vigheten som man kanske hade för sju månader sedan har liksom försvunnit och efter ett tags grenslande så kan det hända att man liksom fastnar i en position av att ha benen utåt (inte jättesexigt) eller så värker det. Det mesta bakifrån fungerar finfint. Dock hade vi ett annat litet pikant problem sist vi hade sexy time och det var att jag inte ansatt mitt underliv på ett tag så allt mitt fitthår sögs liksom in i min mutta tillsammans med snoppen. Därav det där med att sysaxen åkte fram efter det.

Mage och bröst är inte i vägen ännu. Om Fimpen och Stolte mannens snopp gör high five där inne har jag ingen aning om. Om de gör det hoppas jag att Fimpen inte har något minne av det om ett par år.

Sexlusten är den samma. Den har alltid varit stor. Det största problemet är inte människan i magen utan människan som sover i vårt vardagsrum.

Stolte mannen är mycket öm och beskyddande och är du okej? och jag är mest håll käften och knulla, för fan!

Så än så länge: vi är på banan. Vibratorn är fortfarande vår bästa vän. Mest min. Ingen behöver oroa sig. Om ni nu gjorde det.

11 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

*hajfajvar*

Katta Kvack sa...

Här har gravidsexet också funkat alldeles utmärkt. Det är väl först nu som magen börjar komma i vägen - men även det går ju att lösa.

Sofy sa...

Sammandragningarna från hell förstör rätt mkt tycker jag. Funkade bra innan de tog över.

Johanna sa...

Älskar folk som pratar/skriver om sånt här!

Underlandet sa...

:(

Vill också att gravidsexet ska funka, men nej. Jag har nästan ingen sexlust alls och har inte fått orgasm sen jag blev gravid. Frustration, frustation, frustation.
Jag vill ju, egentligen.

ikka sa...

tack gulle du för att du skriver om det här! för det är ju en big deal när man är tjocken, tycker jag. som just nu skulle behöva en färdknäpp, btw.

Världens Bästa Flickvän sa...

Detta med sexet var min enda oro inför att bli gravid. Hade hört från både kill- och tjejkompisar att de, eller deras kille, tappade lusten till dem när de blev större - eller tappade lust på grund av rädslan för att banka snoppen i bebbens huvud. Var livrädd att Lasse inte skulle tända på mig mer. Men jag har samma upplevelse som du: både min och hans lust är oförändrad.

Men det var inte det jag skulle säga. Skulle säga att jag vaxat muffen på "salong" sedan jag blev gravid, eftersom att jag hört att det kunde bli svårt att nå senare. Kanske ett tips? Och pengarna tog jag från cigg och öl-kontot, det är ju minst halverat nu...

Den där Jenny sa...

Det är ju så med folk, att alla har det olika. Önskar att alla hade fått sitt barn high fivat av sin karls penis (eller om man har barn tillsammans med sin flickvän - ett pekfinger. Eller om man är man - att man får high fivea med sin penis, och vill det).

Vaxa muffen - AJ! Det är jag skiträdd för, gör det inte ont?

Världens Bästa Flickvän sa...

Hahaha! Ja, jag önskar också alla skulle ha det så!

Vaxa muffen: alltså, det gör så sjuuuukt jävla ont första gången! Man ska hålla fast klittan när vaxaren vaxar de yttre blygdläpparna - men jag svettades så mycket om händerna pga all smärta att jag liksom "gled av" och fick be om papper. Tänkte hela tiden "fortsätter det göra såhär ont kommer jag aldrig tillbaks för då är jag DÖD!".

Men jag överlevde och andra gången kändes mycket mycket mindre och tredje gången var nästan en "förnöjelse". Så håll ut!

Vet inte om du äter smärtstillande? - men det sägs hjälpa att ta ett piller en timme innan man ska vaxa första gången.

Anonym sa...

men varför i hela friden ska man vaxa mutty ÖHT? Och när man är preggo?? Bara undrar.

Den där Jenny sa...

Ano: Well, det gör man väl lite som man vill?