07 oktober 2011

Den där om ps: ute på Djursholm har de jättestora hus och går inte i trasiga gummistövlar

I går skulle vi spiontanköpa oss en barnvagn som kostar lika mycket som vår bil. Fast obs: bil billig. Vi skulle köpa den av en Olga som antagligen är hämtfru från Ryssland och bor på Djursholm. Fast obs: det var vad vi fantiserade om på vägen dit, hon var säkert karriärskvinna med jättemycket egna pengar.

I alla fall. Vagnen hade hundra olika delar och funkationer och hade till och med hållare för kaffekopp. Måste lära mig dricka kaffe. Fast obs: kan även göra om den till tekopphållare.

Så nu har vi nästan en Fimpenspringare, bara det att ett hjul var trasigt och jag orkade inte vara en sån där som säger (som jag alltid säger) att det inte gör något och går runt med trasig vagn i två år, för att jag inte orkar lämna in på lagning. Så jag sa hörru Olga, lämna in på lagning och sen vill vi ha den!

Mkt, mkt stolt över mig själv.

8 kommentarer:

Lill-Token sa...

Bravo! Så brukar jag aldrig göra, fastän jag vill.

Anna sa...

Vadååå för vagn? Nyfiken! Barnvagnar är min inte så hemliga fetisch.

Johanna sa...

Woah, bra gjort!

Att vara någons fru sa...

Mycket bra jobbat! (Var hon en köpefru? Det är jag mest spänd på att få höra).

Den där Jenny sa...

Hon har nu bytt ut ALLA hjul på vagnen gratis. Heja! Det är för övrigt en Brio Go som är svart och frun... man vet inte riktigt faktiskt. Kan vara köpe, kan vara gratis.

Anna sa...

Mycket bra vagnval!

Den där Jenny sa...

Hurra! För själv har jag noll koll på vagnar!

viagra online pharmacy sa...

Tja, jag måste säga att jag inte letade efter den här typen av grejer, men efter läst det sätt du skrev detta inlägg hamnade jag fascinerad av vad jag fick. Från och med nu kommer jag att besöka din webbplats regelbundet.