24 oktober 2011

Den där om varför jag inte svarar på era kommentarer

Jag har trillat ner i ett trötthål, så här i början av tredje tri(se)mestern. Jag jobbar på dagarna och trillar in genom dörren, hemma, lägger mig på soffan och blir fråntagen jacka väska skor mobiltelefon. Ligger och dregglar och serveras saft ur den där stora röda julbringaren från Åhlens. I går var jag så trött efter att ha fällt träd i skogen (på riktigt, fast jag tittade mest på) att jag började gråta när jag spillde sås på tröjan. Sen tryckte jag på en knapp på datorn så att skärmen vändes upp och ner. Då grät jag igen. Stolte mannen sitter bredvid och kramar från sidan och jag hulkar att det bara är Fimpentårar, inga är på riktigt.

7 kommentarer:

Limpy sa...

Det här kanske inte har så mycket med något att göra just nu, men jag hoppas att Fimpen kommer ut på min födelsedag den 8:de januari för jag har ju önskat mig en bebis i 30-årspresent.

Jeanette sa...

Been there. Låter mycket bekant.

Och måste säga hej nu när jag smygläst så länge och var så nära att få träffa dig i riktiga livet på stora lilla bloggpriset. hej! du skriver bra och underhållande.

Att vara någons fru sa...

Å jag minns den där hemska tröttheten. Stackars dig <3

Världens Bästa Flickvän sa...

Hehehehehe! Märks verkligen att vi nästan är tajmade i våra graviditeter. Så sjukt mycket igenkänning på många av dina inlägg för tiden. I veckan ringde jag också, och började samtalet med ett hulkande: "Ignorera att jag gråter nu, jag kan inte hjälpa det, vi pratar på som vanligt så går det över snart!! Buhääää!"

Puss till dig!

Den där Jenny sa...

8 januari beställt alltså. Får se vad vi kan göra! Dock att jag hoppas lite på efter 25:te januari, annars måste man köpa julafton, nyår OCH Fimpenpresent på decemberlönen.

Och den här tröttheten: vill ta den i nackskinnet och slänga den åt helvete. GÅ BORT!

Limpy sa...

Det har du rätt i! Jag tänker om, 25:e januari får det bli!

viagra online sa...

Jag hittade precis din sida och ville säga att jag verkligen har njutit besöker din posts.In alla fall jag ska prenumerera på din blogg och jag hoppas du lägger upp snart igen