13 januari 2006

Den där om homosexuellt blod

Jag läser, som så många andra, ganska många av alla nätets bloggar. Ja, inte mångamånga, om man räknar alla som finns. Då läser jag nog en piss i Mississippi. Anyhow: många av er som skriver där ute är jag kär i. För ni skriver så djävla bra och börde bli krönikörer, författare och gurus hela hopen, istället för vissa av de skitförfattare som finns där ute idag.

Igår stötte jag på ett inlägg som jag önskar att jag skrivit. Tyvärr visste jag inte om problemet, så därför hade det varit lite svårt att skriva om det. Om jag hade vetat om det så hade jag skrivit
det här, för det är så djävla bra!

Tack Wettergren!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hela Sverige är byggt på sådana inkonsekvenser. Dubbelmoralens Mecka.

Vad sägs till exempel om följande:

1) Det är förbjudet att kopiera och sprida upphovsrättsskyddat material. Gör man det så kan man få betala skadestånd och åka in eller betala böter.

2) Eftersom folk gör det ändå, så har vi en skatt på all typ av media som kan användas vid olaglig kopiering, tex kasettband, hårddiskar, DVD-skivor mm - för att kompensera upphovsrättsinnehavare. Skulle inte förvåna mig om till och med kopieringspapper belastas med denna. Att man kan göra lagliga saker med ovanstående produkter tycks inte bekymra.

Rimligen borde vi också ha en mordskatt på allt som kan användas som vapen och tillhygge. Tex spadar.