25 september 2011

Den där om att älska

Jag älskar Tradera. Traderaförbud rådde för cirka fyra år sedan när jag loggade in och budade saker på fyllan. Fula, fula grejer. Bland annat frimärke från Finland som jag hade vinnarmail om dagen efter fylla. Eller militärbrev. Kunde vakna på morgonen med tre - fyra mail där nån gubbe i Kiruna hade mailat mig grattis till vinsten av dessa unika frimärke från finska Karelen a la 1967 för 200 kronor! Bakisångesten då var inte nådig.

Men nu har jag släppt till igen och idag vann jag en liten köksstege för två kronor. Jag känner att två kronor är mer rimligt. Speciellt för en stege som vi hittade på loppis i somras för sjuhundra svenska riksdaler.

8 kommentarer:

Andreas sa...

Å, klassisk stege. Jättefin! Min mormor hade en i orange.

Johanna sa...

Sjukt fin!

Jag har också börjat älska Tradera, och även börjat älska att SÄLJA saker på Tradera. Det är som ett gift. Nyss bara "okej tråkig juicemaskin som vi aldrig aldrig använder, kaching, 300 spänn!" Har också sålt gamla fula kläder och lite allt möjligt.

Och häromdagen hittade jag för första gången till Ebay. Livsfarligt Im telling you.

Linda sa...

Verkligen superfin! Och vilket fint skick, inte nött på stegen. Niger och gratulerar till det finfina fyndet!

Den där Jenny sa...

Stolte mannens farfar hade tydligen också en, fast den hittar vi inte. Två kronor kändes okej att köpa en för, även om det finns en i en lada någonstans.

Jag sålde grejer innan, när jag var student, men jag tyckte mest att det var skitjobbigt att slå in och väga och skicka, så jag slutade med det. Och etsy, har du sett etsy? Farligt. F A R L I G T!

Jag funderar faktiskt på att byta ut färgen på trappstegen så det passar med köket. Vet att det går, måste bara fatta hur man gör först.

Linda sa...

Det råder Tradera- Etsy- och E-Bayförbud här hemma! Var dock tvungen att bryta det när den gamla bilen behövde reservdelar som inte fanns i Sverige. Räddningen blev E-Bay i Argentina.

Maria Hernborg sa...

Åh, den är så fin!!!...Du kommer älska den...Jag köpte en Barcelona-kopia i knallrött skinn för 500 spänn på Blocket, de kosta runt 6000 annars...Jag kan fortfarande nu tre månader efter köpet stå och bara titta på den och le för att jag gjort en så bra affär...;o)

Sofia sa...

Fin! Försöker komma på vilken blogg det var där skribenten hade bytt ut trappstegsfärgen mot ett Josef Frank tryck, det var supersnyggt! Säger till om jag hittar det. Du kommer säkert på något!

Maria på tid & rum i Årsta sa...

Bra fyndat!
Vi sålde två likadana i vår butik i Årsta i helgen, för 550 kr styck :)