29 september 2011

Den där om hur länge man ska kämpa innan man bara ger upp

Jag gissar att ni är oehört nyfikna över att få veta vad som händer med den där tentan som jag aldrig får skriva (och som jag inte orkar länka till)? Senaste! Senaste! är att min bror var ute på området med en fullmakt för att få tillgång till mina inloggningsuppgifter och kom hem med en omregistrering som jag redan har.


Sen har följande mailutväxling skett:


Hej,


min bror var ute hos er för att få mina inloggningsuppgifter (med giltig fullmakt) men missförstod och kom hem med en omregistrering på kursen. Jag vet att ni inte lämnar ut inloggningsuppgifter via e-post eller telefon, men kan ni skicka till adress man är folkbokförd på?


Mvh,


Jenny


Svar:


Tyvärr lämnar vi inte ut några uppgifter via telefon eller e-mail då dessa uppgifter ses som konfidentiell information.


Mvh,


nu kommer du vilja att jag brinner i helvetet.

5 kommentarer:

Agnes sa...

Men alltså, omförmågan att svara på frågor i mail är så utbredd så man undrar ju hur det står till med läsförståelsen i denna värld. Jag har på senare tid börjat punkta upp de frågor jag har antingen i just punktform eller enligt 1, 2, 3... efter många turer med bla. högskolor som inte svarar på de frågor jag ställer. Inte för att det alltid hjälper nämnvärt men det känns i alla fall bättre för mig själv att ha varit övertydlig *ryggenfri*. Kan också vara lite arbetsskadad då jag jobbar med personer inom autismspektrat och inte gör annat än bryter ner saker i dess beståndsdelar. Och ja, hur länge ska man kämpa...jag drev nyss igenom en omregistrering jag egentligen inte skulle få göra men högskolan hade klantat sig och det tog många turer. Inte lika många som du verkar ha fått men det lönade sig tillslut och det var det värt. Jag säger: kämpa på!

anna sa...

Gissning:

personen läste såhär:

"Jag vet att ni inte lämnar ut inloggningsuppgifter via e-post eller telefon, men kan ni skicka vilken adress man är folkbokförd på?"

Jag läste nämligen så först. Sen läste jag om och förstod. Jag kan tycka att de borde vara lite noggrannare i sin läsning än vad jag var, men min gissning är ändå att det är så de läst ditt mail.

Om jag var du skulle jag bara skicka ett till mail där jag skrev "Jag ska vara extra tydlig med vad jag önskar:

Kan ni skicka inloggningsuppgifterna via vanlig post, hem till mig på den adress jag är folkbokförd på?"

Om de misstolkar det, ja du. Då vet jag inte.

Johanna sa...

Jag blir helt slut av att bara tänka på detta. Herregud.

Men skrev personen "MVH x, nu kommer du vilja att jag brinner i helvetet"

Hade varit så himla roligt om det stod så, men jag blir lite osäker här. Och ja, bisarrt att svara på något helt annat än det du frågade.

Colombialiv sa...

Jag blir tokig!

4rx sa...

Vad du gjorde som kallas att ha en massa listiga, jag tillbringar samtidigt tar provet kostade det mig en hel del makt.
Om de misstolkar det, ja du. Då vet jag inte.