16 september 2011

Den där om att dejta

I morgon har jag bjudit min man på hemlig dejt. Vi har inte varit på dejt på himla länge, alltså uttalad på riktigt pirr-dejt. Stolte mannen vill köpa ny skjorta och fnissar varje gång jag påminner honom.

Vår första dejt var när vi bodde kvar i Studentstaden. Vi hade varit ute och festat hela natten på dansgolvet dansat långt ifrån, ibland ganska nära rökt på balkongen träffat kompisar hållit handen när ingen såg jag med ny klänning höga klackar röda. Så gick vi hem när han viskade ska vi gå hem in i mitt hår kort och lockigt.

Vi gick hem till mig men kvällen var inte slut. Den var helt enkelt inte slut, som en sån där film när man bara men tar den aldrig slut? fast istället för att skruva på sig så hoppas man att den aldrig ska ta slut. De får gärna jaga varandra med bilar genom hela New York bort mot Washington DC, genom Virginia, ner mot Florida, stanna inte där! Åker båtjakt över till Mexiko, polisbilarna sladdar bort och man hejar på den jagade, hejaheja, för ta aldrig slut! Eller när man läser favoritbok och hoppas att den aldrig ska ta slut, för det är en favoritbok och fast att man inte brukar gilla böcker med sidor fler än trehundra så nu: mer än gärna!

Så vi tog en filt en ost parmesan ett vin som en picknick mitt på hage fast Stolte mannen var rädd för fästingar. Jag for upp klappade hästar i hästhage Stolte mannen tittade mer på mig än hästar harklade ska du verkligen?

Hångel på filten jag tappade en sko min klänning vit åkte upp ner upp av blev gräsgrön. Gräs i trosorna lycka lycklig lycklig lycklig lycklig lycklig solen går upp. Hemåtgå. Han med min hand i sin eller om det är tvärtom. Eller vänta! kanske arm över axel: du är min nu! DU ÄR MIN NU!DU ÄR MIN NU!

Lycka så lycklig att jag var tvungen att apa till mig visa upp mig klättra upp i ett träd. Jag klättrade upp i ett träd. Trillade ner och bröt ett revben.

14 kommentarer:

Klara sa...

Haha, det där att du klättra och bröt revben! Det är ju fantastiskt. Eller alltså, inte fantastiskt egentligen, måste gjort asont, men gud va jag började skratta.

Fan va fint!

Den där Jenny sa...

Alltså det kändes inte så mycket den kvällen, men dagen efter. JÄVLA HELVETE I MIN LILLA LÅDA!

Men man kan skoja om det fortfarande, fyra år senare.

Matilda sa...

Haha, vilken härlig story. Och mysig.
Jag gillar att höra om första dejten.
När jag träffade min pojkvän första gången sa jag till min kompis ”han ska bli min”. Det tycker jag är roligt. Han är min nu.

Colombialiv sa...

Spännande!

Vad ska ni göra pa hemliga dejten?

en dåres längtan... sa...

Fint!

Den där Jenny sa...

Obs att det här inte var första gången vi träffades, utan första uttalade dejten.

Vi träffades fyra år tidigare och gillade inte alls varandra.

Heliga dejten är ju hemlig, så det kan jag inte berätta. Får avslöja senare!

nippertippa sa...

åh, så fint! du skriver alltid så himla, himla bra.

Matilda sa...

Ja, just ja. Första dejten, inte första gången ni träffades. Jag tror jag var lite trött i går.
Men jag gillar att läsa om både första dejten och första gången folk träffades. Och hur ni träffades har jag läst förrut kom jag på.

Johanna sa...

Å så underbart. Både med pirrdejt och förstadejtenberättelse.

Jag fick dock läsa TRE gånger för att hitta det där om revbenen, såg inte sista stycket. Läste så noga så noga så noga tre gånger, och så bara jaha, det stod där sist.
Mycket roligt, haha.


Hoppas ni får det underbart på dejten!

Att vara någons fru sa...

Så himla nära skriver du. Så jäkla bra. Äsch. Det blir bara tramsigt när jag försöker förklara hur bra du är.

Cim sa...

Underbart med hemligdejt och show off brutna revben!

Linda sa...

Åh, va härligt!

Jag vill åxå gå på dejt. Stampar lite med en a foten.

anydaynow sa...

Så jäkla fint! Och brutna revben gör verkligen sinnessjukt ont. Ajajaj.

Den där Jenny sa...

På den här dejten blev det inga brutna revben - framsteg!