29 september 2011

Den där om tomhet, idel tomhet

Stolte mannen åkte tillslut från jobbet och ut till skolan med två olika fullmakter. Jag fick mina inloggningsuppgifter. Hurra, frid och fröjd tills jag ÄNTLIGEN loggar in på kurswebben.

Tentan var i går.

Får man gråta nu?

11 kommentarer:

Veronika sa...

Men alltså på riktigt. Jag hatar din institution åt dig. De institutioner jag haft att göra med har ALLTID varit medgörliga. De får ju liksom pengar för en först när man klarat kursen. Har du kontaktat kåren?

Matilda sa...

Men fy fan. Jag lider så med dig.
Är det liksom inte meningen att du ska göra den där tentan?

Johanna sa...

Men vad är det för fel på dem? Som någon skrev ovan, det ligger ju i deras intresse också, att du får gjort tentan. Hur svårt kan det vara?

egoistiska egon sa...

Men herregud. Vad händer nu? Orkar du bråka?

Haren sa...

Så oerhört dåligt. Bråka tycker jag. Om du orkar.

M sa...

Alltså vad är det här för B-skola, mitt uni har tentamensschema för att underlätta för studenter som flytt sin kos till...jobb. Tycker du ska JO-anmäla thoses bitches eller iallafall klaga till någon med makt.

Lill-Token sa...

Gud så störande!Jag hade brutit ihop för längesen!

Linn sa...

Gud jag blir vansinnig bara jag hör om det. Säg till om du vill ha hjälp att bråka om det. Jag är bra på lagtexter och sånt. Kram!

Maggan sa...

Näe!!!! Skandal! Vad sjukt!

Den där Jenny sa...

Den här sista gången var det faktiskt mitt eget fel - borde tagit tag i det hela i början av september. Nu får jag åka till skolan och leka ledsen hund, eller bara... jag vet inte.

viagra online sa...

Tycker du ska JO-anmäla thoses bitches eller iallafall klaga till någon med makt.