09 januari 2006

Den där om Coca cola fuckin lime

Och när vi (jag) ändå är inne på reklam så måste jag berätta att jag HATAR reklamen för Coca cola light med lime. Tjejen, som är sist, ska vara lite cool och surfar och så. Och så smakar hon på colan och bara "nämen! Vad tossiga ni är, har ni put lime in it?" Tihi! Så himla tossigt att ha lime i!

Och så lägger hon upp tungan i gommen, för att det ser lite coolt ut, och man måste vara cool om man surfar. Precis som Britney gjorde i sin första video. Hade konster med tungan, that is, inte var en tokig surftjej. Efter det har jag aldrig sett Brittan göra om det där. För jag kollar på Brittan varje dag.

Och det är bara tjejer i reklamen. För tjejer dricker Coca cola light. Det gör inte killar. För killar är rädda för aspartam, för det gör att deras snoppar krymper. Och sen kan de få vara feta med, de får tjejer ändå. Tjejer som är feta får bara sittsår och döda kattungar (eftersom de sätter sig på dem).

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha! Krymper den ÄNNU mer om man dricker aspartam! Det måste jag berätta till Mange som hela tiden dricker Cola light! Va bra att jag inte dricker då, skulle ju försvinna...

Anonym sa...

Hej söta Jenny! Så du flyttar i helgen. Ganska dålig taiming att vi flyttar om varandra!!! Men men, hoppas vi ses snart ändå! Puss på skjärten! /Elin