26 januari 2011

Den där om att jag har de finaste vännerna

Vet ni vad en av mina bästa kompisar gjort? Hon köpte ett par vantar till en gammal dam som tiggde på gatan för att hon frös. När jag hör det så blir jag alldeles varm i tårna och tänker att jag borde umgås mindre med de jag inte vill umgås med egentligen, som använder alla sina pengar till att köpa porslin och Elle-tidningar. Inte för att man inte får göra det, men de skulle aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig få för sig att handla vantar till en kall tant.

3 kommentarer:

Matilda sa...

Du har de finaste vännerna! Så där borde man alltid göra.

Sofia sa...

Sjukt fint. Borde göra mer. Skulle skänka bort en juniorsäng på blocket en gång. Mot avhämtning hade jag skrivit. Då svarade en kvinna som undrade om jag kunde köra den till någon avlägsen förort och sa att hon inte kunde frakta så stort på tunnelbanan, inte ens med kundvagn, hon hade försökt.
Ångrar mig fortfarande att jag inte körde hem den till henne utan satt slött och kollade på när en gubbe kom med finbil och släp och tog med sig den. Man måste bli bättre.

bubbelbubbel sa...

Du är också fin, fina du! Och jag gillar ju porslin och Elle också. Det går faktiskt att kombinera med att hjälpa frusna tanter.