18 januari 2011

Den där om blogg tio - OH DANCE


När jag flyttade upp till Stockholm för gott, tjugohundrasju, så bestämde jag och Ania att vi skulle gå ut som en slåttermaskin genom Stockholmsnätterna och ragga mansfolk. Vi satt och fjortissöp på en parkbänk och pratade aborter, sen gick vi in på Trädgården där jag dansade och hon tittade på, sen rökte vi hundra cigaretter tills jag smet, för jag hade hittat en kille som skulle bli Stolte mannen.

Och Ania flyttade till Spanien med Ankan.

Ania och Ankan är tuffa som fan. Alltså verkligen, skittuffa. Läs bland annat det här

jag är 178 cm lång (som alla redan vet eftersom jag tjatar om det jämt) och älskar THE POWER jag känner när jag tar på mig höga heels och är längre än de flesta speciellt när jag är längre än män för jag inbillar mig att det är jobbigt för dem. en gång lyfte jag upp en kort liten kille på ett dansgolv och snurrade honom runt runt, han blev skitsur och skällde som en arg liten tax på mig sen. detta må vara en av mina dåliga sidor, att jag tycker det är så himla kul att sätta dit korta män.

Har nog aldrig skrattat så högt som när jag läste det där.

2 kommentarer:

ania sa...

åh :*
har förresten aldrig fattat att det var HAN du skulle smita iväg och träffa!! nu känner jag mig nästan lite hedrad här......... på nåt vis. hehe!

Bulan & jag sa...

Haha jag skrattar mig fördärvad! Vilken pondus och attityd! Älskar!

Jag har nog aldrig lämnat avtryck här men alltså nu vill jag tacka er båda för att ni förgyllt min kväll. Och när jag ändå håller på så gillar jag din blogg!