20 september 2011

Den där om världens nya Sudoku

För övrigt var jag på Wordfeudavvänjning tills två av Stolte mannens vänner frågade om jag ville spela, efter att Stolte mannen på fyllan sagt att jag var bäst i världen (detta grundade han på att jag vunnit mot honom fyra gånger, för att han hellre ville lägga roliga ord än ord som gav mycket poäng). Så nu har jag två spel igång. Kan ju säga som så att det inte kommer på frågan att jag lägger ord som ger mindre än tjufem poäng. Jag måste vinna det här. M å s t e.

9 kommentarer:

Colombialiv sa...

Vad heter du? Jag heter aincolombia, ska vi spela?

Att vara någons fru sa...

Jag föll i det träsket i fredags. Inte alls bra. Nu är jag igång med typ fem spel samtidigt och är hysterisk. Det är nästan värre än när jag blev beroende av Farmville och fick tända av på en Mallisresa.

Jenny sa...

Åh, Farmville... ÅH! Jag kan tänka på det ibland. Sakna. Men oj, vad beroende jag var.

Jag var uppe i tio spel WF, kunde inte sova för jag tänkte på nästa ord, så Colombialiv, den dagen jag känner mig redo står du näst i kö!

Tears and Pearls sa...

Vågar inte ens ladda ner appen... hahaha!

bubbelbubbel sa...

Hihi, jag är skitkass. Är lite som din man. Kan man lägga ett roligt ord eller snuskigt ord så måste man ju göra det hellre än att lägga ÄT och få 30 poäng.

Johanna sa...

Efter annika kan du ju adda (det mycket påhittiga nicname:t) johannalagerfors. Om du vill.

Förstår helt och hållet avvänjningsbehovet, känner att det börjar tränga sig på här med.

Linnéa i Colorado sa...

VARNING!! spela inte mot aicolombia! Jag gör det nu och det har resulterat i megaånget. Hon är så utbildad och duktig, jag är så kass och värdelös. Hon skriver långa smarta ord, jag skiver: Katt. Mos. Hatt... varning varning.

Jenny sa...

Man kan ju blanda roliga ord med att få många poäng - som bigamist. Det la jag för någon dag sedan.

Och det är fint att aicolombia kommer med varningstext!

Lisa sa...

Grattis, förresten :P