01 maj 2007

Den där om barnbarn

Man skulle kunna tro att jag är nojig över att kondomen sprack. Och nej, det var inte bara en liknelse, det hände verkligen.

Men nej. Det hade varit skitbra om jag hade blivit gravid för när jag var hemma hos föräldrarna sist så kom ämnet barnbarn upp sju gånger (sju gånger!). Den sjunde gången vände jag mig till mamma och sa att det var sjunde gången jag hörde ordet barnbarn den helgen. Hon blev lite nervös och sa åt mig att inte ta allt så personligt. För det är tydligen inte personligt att visa något pyssel hon köpt på Panduro Hobby och ska spara tills hon kan pyssla ihop det med sina barnbarn.

För övrigt är det inte ett dugg skönt med för stora/långa/tjocka penisar. Det gör ont att sitta idag.

18 kommentarer:

punaniii sa...

du är så sjuk å ärlig å allt det där!

me love!

kaia sa...

Alltså ibland borde man få ge folk en smäll på käften när de säger att det inte är personligt. För det är det alltid. Särskilt om de är släkt med en och pratar med lysande ögon om barnbarn.

sara sa...

har ocksa fatt hora det dar lite for manga ganger. mindre som singel dock... men da de anda sager det ar det sa javla mycket varre om man ar singel, for da ar det som att barnbarnen inte ens finns i horisonten..

ajja sa...

ah, verkar som du står upp för din sak och din blogg och dina direkta ord. Me like!

maza sa...

Det var väl inte FinaF du låg med? Då måste jag skjuta dig det vet du...
Det känns bättre om tre dagar.

Alexander sa...

Omg, TOO MUCH information! Men kul ändå. Det påminner mig om att jag borde använda kondom oftare (samt kolla bäst-före-datumet ordentligt innan). Och att jag borde skaffa barn. Och att de borde skaffa barn. Och så vidare.

Å sa...

Nej, det är inte alls särskilt skönt. Man skulle ju kunna tro att 8 års "övning" skulle tänjt ut en men fan heller, hans är fortfarande för stor. Det är nog det som är fördelen med att skaffa barn (eller barnbarn till föräldrarna).

Och du, en jävla massa glidmedel hjälper lite...

Jenny sa...

Punaniii och Ajja: Äh. Varför dölja och censurera? Det är för mesar.

Kaia: Lysande ögon. Jag vet. Fy! Sen försökte hon förklara bort det med. Jag hoppas på min bror, men ändå inte. Tänk om han får barn före mig. Tävling.

Sara: Barn finns ibland runt hörnet och ibland så långt bort att man inte ens är säker på att det kommer att hända. Någonsin.

Maza: Nejdå. Tror inte det. Han hette något annat, och jag hörde aldrig något fina framför namnet.

Alexander: Sorry. Kondom borde alltid användas. Och alltid hålla.

Å: Ajjjjj! Vet inte om jag hade klarat av det faktiskt. Gör för fan fortfarande ont.

oolenoreoo sa...

Meeeen! Kyklingarna var ju jättefiiiina! :) Har ingen mamma som tjatar, dock fick jag höra om barnbarn av hela sambons släkt sist jag träffade dem. Hans mormor skulle t.o.m klappa mig på magen hela tiden! Va faaaan, vi har ju inte ens börjat försöka. Hur svårt kan det vara att hålla händerna borta från min mage? MIN! *morr* oj... hihi... kom viss lite från ämnet (nästan).

Å sa...

Ok, men om det blir en nästa gång, tänk på följande:

1) Var ordentligt uppvärmd.
2) Använd förbannat mycket glidmedel.
3) Se till att stegra honom först så att du själv bestämmer takt, djup etc, för att sedan köra mer avancerat om du kan/vill/har lust.
4) Andas och försök att inte spänna dig.
5) Om allt ovan inte funkar, fejka en orgasm.

Fan, när blev jag Samantha? Nåväl, jag bjuder på det...

P.s. Det finns extra stora kondomer. Men det borde väl han veta...

johannes sa...

tänk att det är det man alltid hör. många av mina tjejkompisar säger precis samma sak men ändå denna "stora-penis-hysteri". fast det kanske bara är mellan boysen. precis som med era bröst. kanske. typ. tur att man inte är berikad (?!) med en jättekoloss mellan benen då...-s-

ömman sa...

He he, mammor o barnbarn, skönt att brorsan har två så man inte känner pressen på samma sätt. Värre var det innan, jag vet hur de där ögonen glittrar o längtar menanade...
Nåväl. Tänkte på det där med stor kuk, mitt andra sex nånsin var med en "falukorvskille", (dessutom i en igloo!) jag fattar inte att det gick o fy fan vad ont det gjorde i två dar. Tanken på att just föda barn gör sig påminnd!
Nä, bäst är 17-20 tycker jag, lagom tjock o smaskig, och på en kille som alltid använder den på bästa sätt, efter humör o kåthet! :)

Kommer sakna dig om du försvinner...

ömman sa...

... och kondomen gick givetvis sönder av falukorvskillen, om nån skulle tro något annat.
*suck*

Jenny sa...

oolenoreoo: Tror min mamma är för smart för att klappa mig på magen. Hon hade fått sig en rak höger. Och ja, söta kycklingar, men så FEL just nu!

Å: Jo, det där funkar väl när det är tjockleken det är fel på, men längden?

Johannes: Jag vet inte. Det pratas ganska mycket snopp i ett av mina kompisgäng. I Mexiko kallade våra killkompisar oss Sex in the City, men det var mest för att storleken där var så annorlunda mot vad man var van vid. Det är viktigt att prata och skriva om det. För man är aldrig ensam. Om något.

Ömman: I en igloo? Finns de på riktigt?

Å sa...

Nej då, det gäller även längd (vilket är "problemet" i mitt fall).

Fan, det borde finnas typ en maxgräns på säg 19 cm...

annaluna sa...

Jag får ta och hålla med dig om storleken där...

Förövrigt måste jag komma ikapp i din blogg. Har flyttat och dessutom blivir kär i min bästa kompis och vi hånglar så mycket att jag glömmer bort att läsa bloggar.

linalainen sa...

min mamma har sa manga barnbarn att hon knappt kommer ihag namnet pa dem...

Ha ha ha

Alexander sa...

Enligt min erfarenhet av "det andra könet", för att tala med Simone, är lagom -- inte för stor, inte för liten -- bäst på penisavdelningen. Ha, penisavdelningen, det låter som en våning på ett välsorterat varuhus. Nu kom jag att tänka på Christina Schollin och kan inte bestämma mig för om det är mest avtändande eller nostalgiframkallande. Jag har för övrigt köpt änglar av henne. Men det var inte det jag skulle säga egentligen. Jag skulle säga att det inte nödvändigtvis hjälper med barn. Jag har legat med en tvåbarnsmor och hon var förvånande nog trängre än många av de unga snärtor jag varit med. Jag begriper inte det där riktigt måste jag erkänna...