27 maj 2007

Den där om etikett

Så ni är tillsammans nu? som om det skulle vara självklart. Jag tittar upp mot honom, ler och skakar på huvudet. Inte så självklart, enkelt, sätta ord på. Telefonen röd av finord, finord komma ofta.
22:o5 Vad händer?
22.48 Jag är trött och vill vara hos dig nu.
23:22 Baby
oo:1o Jag har slarvat bort min nyckel.
oo:17 Baby, jag hittade nyckeln.
oo:36 Var är du?
oo:41 Jag kommer.

Hon, som tidigare inte visste, får veta om oss, små ord råkar halka ut ur Finas mun och Hon, som tidigare inte visste, vet. Är förvånad. Undrar om det är på riktigt, på allvar. Han och jag. Han, som annars inte är lätt. Jag döööör!

Tidigare på dagen jag skrev till Sommarkombon att jag hade herrbesök, hon skriva jo, du är ju lite flexibel. Jag svara du är söt, andra brukar kalla det slampa.

Andra vill så gärna sätta etikett, säga ni är så, ni är ju det, stoppa i fack. Jag vill mer vara som det är, låta det växa dit det vill. Vi är inga etikettmänniskor. Vakna med kläderna på mitt i natten och ha honom bredvid. Ta av kläder och krypa ner naken. Vakna senare och känna honom hård mot rumpan. Hård mot rumpan, utan etikett och vett, på mitt eget sätt.

11 kommentarer:

Anonym sa...

mysigt

Å sa...

På ditt eget sätt låter alldeles utmärkt.

Anonym sa...

Snirkligt och byta plats på konventionell ordföljd och ordrim allt i en kort sista mening! Undrar om du log lika mycket när du skrev den som jag gjorde när jag läste den.

Använder man etiketter behövs så många så till slut är personen täckt i etiketter och man kan inte längre se personen.

It´s all about me sa...

Jag är i precis samma situation som du nu. Och så sjukt kär.

soulkatt sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
soulkatt sa...

Hård mot rumpan är det skönaste som finns. Skit i alla andra, det är du som lever.

Jenny sa...

Fint är vad det är. Svårt att släppa och bara flyta med, eftersom jag är lite sådär halv: vill bara flyta med, men ha kontroll samtidigt. Flyta kontrollerat. Och Erik: klart man ler! Ler och kanske tycker att det blev lite fånigt samtidigt.

Anonym sa...

Skall vi säga fånle då?

Anonym sa...

Jag vet inte varför jag ser en tutte på den där bilden.

Haren sa...

På eget sätt är enda sättet.

Jenny sa...

a.: Inte jag heller.