20 november 2010

Den där om bröllop, spontanitet och att bränna pengar

Jag är en sån där som är för spontan för mitt eget bästa. Jag är mycket äh, skit i det! och kör på. Stolte mannen är min bromskloss och räddar mig ofta från konstiga situationer, samtidigt som han i andra stunder hoppar på tåget och någon gång per månad kör vi frasen crash and burn, baby! sen köper vi en jacka för tretusen fast att vi inte har råd. Jag älskar crash and burn. Det är verkligen värt det (och funkar egentligen bara om man har ett sparkonto och inte ute på hal is och på väg till Lyxfällan).

Den här spontaniteten har gjort att jag vill lägga upp mycket,
mycket mer än vad jag gjort i min blogg. Bilder och text. Jag gillar att visa och berätta. Speciellt gällande mitt bröllop. Jag har en del opublicerade inlägg, som varit ungefär tre sekunder från att bli publicerade. Jag har inte gjort det för det här bröllopet gällde inte bara mig, vi var två som skulle gifta oss och Stolte mannen läser inte den här bloggen, dock gör några av hans kompisar det (hej Stockholm, världens minsta ankpöl!).


Nu har vi i alla fall (äntligen) fått bilderna från vår b
röllopsfotograf. Det finns femhundra bilder. Några av dem är här. Jag har försökt välja ut bilder där Stolte mannen inte syns. Svårt när det är bröllopsbilder, kan jag meddela.



14 kommentarer:

Anonym sa...

Wow vilka fina bilder. vad kul att se hur ni hade det. underbart

Matilda sa...

Åh så fina bilder! Blir riktigt sugen på att gifta mig jag med.

Colombialiv sa...

Åh!

Jenny sa...

Jag och Stolte mannen bråkade på morgonen. Sen åkte han sur och jag tittade på bröllopsbilder och började gråta. Då blev jag vän med honom igen utan att han visste om det.

Katten sa...

jag var bakis tidigare idag, låg under täcket på soffan och tyckte synd om mig själv. men så hittade jag din blogg och har nu legat och läst i jag vet inte hur länge, kanske 1-1,5 h? helt fantastisk skriver du i alla fall och plötsligt är jag inte bakis längre

inte skyldig sa...

Så jävla fint.

inte nu kanske sen sa...

så FINT!!!!! ps. bara så du vet står hans förnamn i titeln när/om man klickar upp.

egoistiska egon sa...

SKITFINA bilder. Älskar den där du tittar över hans axel + på era strumpor och skor.

ania och ankan sa...

assåå åååååååååååh, våra hjärtan!!!

Spader Madame sa...

Superfina bilder! Glad att du la upp några här!

Lfthmn sa...

Älskar bilderna!

Jenny sa...

:D :D :D

Anonym sa...

men vad heter fotografen.
Den duktiga som tar så fina bilder

nippertippa sa...

fantastiska bilder!