14 december 2010

Den där om att folk skiter i bubblor och femton procent!

Hur det känns att förlora sin lägenhet (jo, den var vår): tomhet, idel tomhet! Den var vår i två timmar, när det var lunchuppehåll. Fast det fattade ju inte vi och trodde att folk hoppat av. Nu när vi inte ska bo där längre kan jag: länka.

8 kommentarer:

Lfthmn sa...

Förstår att ni ville ha den! Brädgolv! Jag beklagar verkligen :-(

S.W sa...

Usch, vad synd! Hoppas på bättre lycka vid nästa lägenhet.

Misco sa...

Usch vad tråkigt! Förstår precis hur det känns. Jag och min sambo vann en budgivning och bodde redan i huset. Dagen efter ringde mäklaren och berättade att säljaren valde en annan köpare eftersom de inte ville att vi skulle göra en egen besiktning! Hur galna är inte folk. Vad landade priset på?

Jenny sa...

Misco: Jag har hört jättemånga sådana konstiga historier.

2,2 för 49 kvm och 3453:- i hyra. För dyrt, tyvärr!

Anonym sa...

Jo, men du ville ju ändå inte bo i Midsommarkransen så jättemycket läste jag någonstans. Småstadmentalitet eller hur det nu var och du ville kunna känna di mer anonym. Så på ett sätt har du redan skickat ut den önskan om att helst inte bo där. Och så blev det...

MCZ sa...

Och (ja man kan börja meningar med "och") mitt bästa tips är: Köp en lgh med ett rum till så kan ni bo kvar lite längre - barasådärutifallatt...

Jenny sa...

Ano: alla andra alternativ visade sig var för dyra. Plus att Stolte mannen verkligen, verkligen vill bo där. Ingen svår ekvation.

MCZ: Man kan verkligen börja en mening med och! En lägenhet med tre rum är väldigt dyrt när man vill bo där vi vill bo och inte har särskilt mycket pengar att komma med förutom lån.

MCZ sa...

...jag vet. Visst är det trist bara att alla andra verkar gilla det man själv gillar...