19 december 2010

Den där om mitt sällskap

Till sist undrar jag över ditt axelsår du fick på bröllopsresan. Var det ett spindelbett? (Undrar, för Lasse kom hem med ett giftigt spindelbett efter att han varit i New York i juni, och det är fortfarande inte helt borta. Det blev aldrig varigt, men ett sår.)
- Världens bästa flickvän

En spindel i New York? Det låter jätteotippat!

Det är nog inte ett spindelbett, jag vet inte vad det är, men gissar på att det var en fettknuta som brast (och ja, det låter som världens äckligaste grej, det är det också). Jag har ett stort jekla ärr och såret har inte riktigt slutit sig än. Var hos läkaren med en massa krämpor förra veckan, men glömde visa det här. Det gör inte ont och är inte irriterat, så det får sitta på axeln och vara sällskap.

1 kommentar:

Världens Bästa Flickvän sa...

Jag vet! Vi trodde inte heller på det, men uteslutningsmetoden, ett telefonsamtal till doktorn, och det faktum att det inte försvunnit (alltså, det är helt dött, det är bara lite mörkt) efter sex månader har liksom övertygat oss. Den var ju inte dödlig, bara giftig.

Jag kunde inte låta bli att undra, eftersom att ni var där inte så lång tid efter. Tydligen är det bed bug-epedimi i NY också, kan vara en som bitit dig och att det kommit in smuts?

Slut på min fundering. Läker det fint, så är det ju ingen grund till oro.

Tack för svar!