08 december 2010

Den där om hit me with your rhythm stick

Jag har funderat kring det här med frågor länge. Jag är skiträdd för det, för tänk om ingen frågar? Det är typ som studentbalen, när man köper klänning, men ingen bjuder med en. Eller bjuder upp en. Så då är det bättre att låtsas som om man inte vill bli uppbjuden, så slipper man bli besviken. Eller så bjuder man upp själv. Snälla, säg att ni vill fråga mig något.

Vad vill ni veta om den där Jenny?

25 kommentarer:

Hanna sa...

Har ganska nyligen börjat läsa din blogg. Tycker att du skriver fantastiskt bra!

1. Vad ser du helst på TV?
2. Favoritblogg?
3. Hur hamnade du i Sthlm?

Jenny sa...

Hanna! Jag älskar dig mer än min make just nu! Tack för att du var först ut att fråga, så att jag slapp sitta här som ett fån utan frågor. Svar kommer så småningom...

Linn sa...

Jag undrar lite om du faktiskt gifte dig med den dära mexikanaren (eller vad han var) eller om det var mer ett uttryck? Sen vill jag veta din favoritmat? Bästa boken du nånsin läst? Och hur du orkade stå ut det året innan det blev du och stolte mannen foreva?

Johanna sa...

Du skrev lite längre ner på sidan att du vill byta jobb...så jag undrar, vad vill du jobba med?

a sa...

Ok, det blev visst lite sex-tema, hoppas det är ok...

Vilken musik (om någon) är bäst att ligga till?

Din vibrator verkar ju grym, vad använder du för sort?

Jenny sa...

Alla frågor är välkomna och kommer att besvaras, sexfrågor är a okey!

Karin sa...

Detta är egentligen en fråga till Stolte mannen kan man säga: Hur håller han sig från att läsa din blogg? Är det något ni har diskuterat och bestämt gemensamt att han inte ska göra det, eller vill han på riktigt inte?

a sa...

Fint att sexfrågorna va ok!
Kom på ett par till.

- Hur många länder har du besökt?

- Vad är du mest stolt över i ditt liv?

- Hur rankar du dessa behov (efter vilket som är viktigast för dig):
Sova, ligga, bajsa, äta?

Colombialiv sa...

När ska du skriva en bok egentligen?

Saknar du Mexiko (sådär så att du känner att du vill flytta tillbaka, alltså) eller är det ett fint men avslutat kapitel i ditt liv?

Sofia sa...

Vem av följande män låter du helst detaljstyra ditt liv?
Jan Björklund
Göran Hägglund
Göran Persson

Säger som på fråga chans-lapparna i trean - MAN MÅSTE SVARA!!!111

Anonym sa...

Har du bra självkänsla? Det känns nämligen så! Några tips på vad man kan göra när allt känns pissigt? Har läst din blogg i flera år och tycker verkligen om ditt sätt att skriva! Kram Karin

Världens Bästa Flickvän sa...

Jag undrar också om du verkligen gifte dig med mexikanaren! Hur det gick till när ni gifte er, och sedan skilde er?

Och så undrar jag hur du ser på otrohet? Skulle det vara värst om du var otrogen, eller Stolte Mannen?

Och sist undrar jag: hur är din kontakt med M nu? Det står ju under "huvudpersonerna" att ni inte har kontakt sedan juli -07, men jag minns mig ha läst ett blogginlägg om att ni träffats igen, eller pratat över msn. Skäms lite över den frågan, men är nyfiken...

Nej, till sist undrar jag över ditt axelsår du fick på bröllopsresan. Var det ett spindelbett? (Undrar, för Lasse kom hem med ett giftigt spindelbett efter att han varit i New York i juni, och det är fortfarande inte helt borta. Det blev aldrig varigt, men ett sår.)

Puss&Kram!

Jenny sa...

Ni skriver så bra frågor att jag blir alldeles till mig! hade tänkt svara på söndag, men blir kliig i fingrarna redan nu.

emma sa...

Du verkar ju ha rest ganska mycket och skriver fint om det. Men jag vill minnas att någon gång skrev du att du varit någonstans i Afrika (minns inte var längre) och att det inte var kul eller bra. Varför inte?

emma sa...

En fråga till förresten, hur blev det med efternamnen när ni gifte er? Har ni kvar era egna? Tog du hans? Tog han ditt? En mash-up? Eller det som så lätt verkar gå överstyr, tog ni ett nytt och heter numera typ Silfverclou?

It´s all about me sa...

Gud vilka bra frågor, det är typ samma saker som jag också undrar! Speciellt om du gifte dig med mexikanen på riktigt. Det gjorde jag med puertoricanen...

Martina sa...

Jag är superny läsare så jag undrar allt men har svårt att formulera nåt bra med så lite bakgrundsinfo. Får väl gå tillbaka i tiden och läsa lite så jag kommer ikapp.

Men om du varit gift med en mexikan så vill jag vet allt om det. Och det där med att mannen inte läser bloggen var spännande, hur är det med övrig familj o vänner, läser de? Det där är en svår avvägning tycker jag, hur anonym ska man vara, vem ska man rikta sig till, vem ska läsa.

Emma B sa...

Jag undrar hur du träffade din man? Var det i den där studentstaden? Jag har ju läst det någonstans, tror jag, men vet egentligen inte.

Anonym sa...

bus eller godis?

bubbelbubbel sa...

Hur går det med boken?

bubbelbubbel sa...

Alltså, din egen bok. Den du ska skriva.

Peppar sa...

Har du ljugit om något för att verka coolare? Erfarenheter, musiksmak, egenskaper mm.

Peppar sa...

Förtydligande till ovanstående: Om ja, vad har du ljugit om? Och gör du det fortfarande?

inte skyldig sa...

Vad längtar du efter? Förutom lägenheten, det vet jag redan.

Jannicke sa...

Vad gör du för världen? Vad handlar inläggen om som du då och då vill skriva men inte känner passar in (eller inte vågar publicera) på bloggen? När du och Stolte mannen har en dalperiod - hur hanterar ni det; strategier eller allmänna överlevnadstips?