24 juni 2006

Den där om ugglorna på kth

Jag vet inte riktigt hur det gick till, men jag råkade bjuda ut en av vakterna från jobb igår. Inte den vakten, utan en annan. Och när jag gjort det (vad ska du göra ikväll då? Ingenting... häng med mig och mina kompisar då!) så kom jag på att han också nog är ganska ung. Och vakt. Och jobbar på samma jobb som jag. Men han hade så fina ögon och han tittade på mig och log och när han höll min hand så sa han att den var så varm och jag blev nervös och det kittlade i magen och äh!

Han berättade senare att han pluggat på kth i fyra år, vilket räddade både hans ålder och det faktum att han inte är vakt på heltid. Vakt på heltid = ugglor i mossen. Jag paniksms:ade kombo S och försökte få bekräftat att det nog inte finns ugglor på kth.

Och det blev lite flörtande och luta intill och viska i örat och ta lite på armen och jisses, han tog av sig tröjan när han skulle byta om, och jag stod intill och började stamma och jag måste nog få sex snart, för jag blir ju helt hispig av mansmuskler.

Men han var inte min typ. Det visste jag redan innan jag frågade om han skulle med ut. Han är den tysta typen. Den lugna typen. Typen som bara bor i Stockholm för att hans skola finns här. Och han trodde på myten om den glada horan. För fan. En sådan kille kan man inte romantisera med, som på allvar tror att det finns horor som tycker att de har ett skoj yrke eller att folk inom porrindustrin är lyckliga.

Vi ska träffas igen på onsdag.

3 kommentarer:

somjag sa...

*läser, gillar och ler*

Dronten sa...

Döda svampen innan den sprider sig!

(eller: man kan ju ha roligt ibland också.)

;-). Och jag var faktiskt förbi sthlm häromdagen. Såg ut som det brukar...

lina sa...

på lördag?